Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Chain|Q
tag
Egyik ismerosomnek (igen, Unix/Linux bolond) van ilyen hacker keybje, es nem is rossz. Eleinte megorulsz tole, de ha hozzaszoksz szerintem nagyon jo. Es minden gomb rajta van ami kell Unixhoz. Eloszor en is kirohogtem, de mikor kiprobaltam, kis gyakorlas utan kimondottan teccett. Legalabbis van benne fantazia. IMHO.
(En mondjuk a fentiek ellenere maradtam a jo oreg 101 gombos angol ''no-Windows button'' BTC-mnel, meg a 96 gombos Commodore Amiga keyboardnal, de mondom, nem kell hujenek nezni akinek esetleg ilyen van. :D )
Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- Warhammer 40.000
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Jövedelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest