Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz moonman #40 üzenetére

nekem UHU 2GB körül szokott lenni, biztos vmi fullextrás verziód van :DD
    amúgy a kérdés nélkül nem igaz, olyan Linux disztribet nem láttam, amiben max. 3-4 kattintással ne lehetett volna kb. felére csökkenteni a felpakolandó csomagok számát.
    ami kérdés nélkül feltesz rengeteg sz@rt, az pl. az xp. a telepítés alatt soha, egyetlen egyszer sem kérdezi meg, hogy nekem mi kell vagy mi nem, mégis lezabál a vinyóból bő 1GB helyet úgy, hogy ebben gyakorlatilag semmi használható szoftver nincs. ha erre még rápakolok egy office-t (ami a Linux 2gigájában benne van), egy használható media playert (ami a Linux 2gigájában benne van), CD/DVD író programot (ami a Linux 2gigájában benne van), stb, boven tobb helyet foglal mint a Linux, raadasul mire ezt mind felpakolom, elmegy fel nap...
    ebben a pillanatban is frissen telepitett gep vinyojat klonozom, a foglalt terület 3,5 GB (768 MB swapfile-lal együtt). ebben van egy frissen telepített XP SP2-vel, egy Office 2003, egy Nero, egy F-secure vírusirtó, egy tömörítő, az UltraVNC, egy tömörítő (PowerArchiver), SAP kliens (250MB), plusz az alaplap és a videokártya driverei. tehát szinte semmi, nagyobb helyfoglalással mint a kismillió hasznos programmal, két office-szal, játékokkal, stb. telezsúfolt Linuxom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés