- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aus77
csendes tag
1997 óta dolgozom különböző cégeknél, többségében multiknál. Máshol, ha ígéretet tesznek valamire, azt igyekeznek betartani. Többször írtam azt is, hogy nem csak felém nem tartottak be ígéretet, hanem sokunk felé. Ezek között vannak olyanok is, akik több éve ott vannak(voltak) már. Számos sztorit tudnák leírni még, hogy kivel milyen módon szúrtak ki, de a történetekből be lehetne azonosítani az embereket és ezt nem akarom.
Hogy Te ezek alól kivétel vagy azt jelenti, hogy jobban csinálod a dolgokat, mint mi. De, egy ígéretet betartani alanyi jogon illik. Azért ígéret. Mivel régi motoros vagy, sokkal több ilyen sztorit tudsz mint én, de ennek ellenére megértem, hogy véded a mundér becsületét. Sőt, ha ez Téged előnyhöz juttat a cégen belül, nekem már az is megérte. Nekem semmi bajom sem veled, sem a volt Manageremmel, a cég hozzáállása az, ami nem fair.
Így van, engem(is) betanított a cég és megteremtette az alapjait annak, hogy most ott dolgozhassak, ahol dolgozom. Ez nem lett volna az IBM nélkül. Ezért írtam az első levelemben, hogy pályakezdőnek ajánlom, de fenntartásokkal kezeljen minden ígéretet.
Nem oltásnak és nem bosszúnak szántam az írásaimat, csak aki elolvassa a hirdetést azt hiheti, hogy a menyország2 –be hirdetnek felvételt. Majd belép és találkozik a valósággal. Úgy gondolom, a reális helyzet ismeretében menjen oda valaki és ne egy rózsaszín álmot kergetve, mert akkor nagyot fog csalódni. Ha ez egy normál álláshirdetés lett volna, nem is szóltam volna hozzá, de a „juttatásokat és igényes, kihívásokkal teli karrierlehetőséget kínál” résznél úgy éreztem, meg kell mutatnom az érem másik oldalát is. Ezt azóta többen megerősítették mind itt, mind privátban.
A visszajövőkről meg annyit : Azokra gondolsz, akik elmentek, majd 2 év múlva visszamentek az ott maradt kollegáik fizetésének többszöröséért ? Róluk is írtam az első levélben.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest