Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
És pont ezen bukik a linux:...
Szerintem meg pont ettől Linux a linux. Ettől lehet biztonságos, stabil, megbízható.
Hiszen ha megnézed a windows userek nagy részét akkor belát(hat)od, hogy pont ettől lesz totál megbízhatalan. Feltelepít minden szart a next gomb nyomkodásával, és a kívánt programmal együtt feltesz még jópár nemkívántat is...
Egy mezei user NE telepítsen semmit a gépre. Legalábbis ha azt munkára akarja használni, mert ugye az otthoni usernek tökmindegy csak menjen... Gondolom a többség úgyis rendszergazdai jogokat ad magának(és így a sok feltelepített szemétnek is) a saját gépén... Így hogyan is beszélhetnénk megbízhatóságról vagy esetleg biztonságról??
Sehogy. :) egy új felnit, vagy autórádiót akkor azt szakemberhez viszi. És akkor sem kezdi berhelni, ha nem megy, vagy leáll... Ilyenkor is szervízbe viszi...
Nem is értem miért gondolkodnak másként az emberek a számítógépükről...
Főleg ha az egy MUNKAeszköz! -
bitfarkas
őstag
A next gomb talán túlzás, de alapvetően tényleg azon múlik, hogy a Lámer képes-e nem túl bonyolúlt műveletek végzésére. Mert, hogy ehhez szokott.
Beteszi a cd-t, automatikus indulás, kérdés, válaszok. Ha nem tud választani a lehetőségek közül, (a nagy nehezen megtalált!) next gomb.
Ja és legtöbbször ékes magyar nyelven.
A felületet, a kezelhetőséget én erre értettem. Hogy ne kelljen valakinek ismernie a szinkron gyűrűk funkcióját és felhelyezésük sorrendjét annak érdekében, hogy sebességet tudjon váltani. (Persze, ha ismeri az elvet, kíméli a kocsit, és bizonyos dolgokra nem csodálkozik rá.)
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest