Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Szvsz, a kutya ott van elásva, hogy NEM csak 2x512-re írták azt, hogy megy 533-t, hanem az egy giggancsra is! Márpedig a tendencia az, hogy a hardcore gammereknek már NEM 2x512 van a gépében, és NEM is gondolkodnak ilyen kis méretben! Viszont, ott is sokat számít a sebesség, sőt, igazából a játékoknál számít igazándiból, főleg a multiplayer-es gammákban!
A 2x1 giga 533+ -os ramok pedig jól hangzanak, főleg ha mennek fentebb is, mondjuk 566-600 között, ugyan ilyen időzitések melett, vagy 533-on kisebben, mondjuk 3-3-3-8-on, alapfesszel!
-
FlasH-BacK
senior tag
Igen, valszeg azért megy a 4 ram dualban mert mind1ik u.olyan csipes
Ez az EE-s marketing fogás meg szerintem csak a vitesta 1-2 év alatt megszürkült hírnevén próbál túllépni, csak u.olyan specifikációkkal pofátlanság lenne kiadni egy tök más szériát. De én azért megvárnám a teszteket, hátha rejlik némi tuningpotenciál ezekben a ramokban, ami a vitesta fölé emelheti őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 2x1 giga 533+ -os ramok pedig jól hangzanak, főleg ha mennek fentebb is, mondjuk 566-600 között, ugyan ilyen időzitések melett, vagy 533-on kisebben, mondjuk 3-3-3-8-on, alapfesszel!
Ez az EE-s marketing fogás meg szerintem csak a vitesta 1-2 év alatt megszürkült hírnevén próbál túllépni, csak u.olyan specifikációkkal pofátlanság lenne kiadni egy tök más szériát. De én azért megvárnám a teszteket, hátha rejlik némi tuningpotenciál ezekben a ramokban, ami a vitesta fölé emelheti őket.