- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Ha nem tévedek, akkor az atom procis netbookoknak nem lehet 1024x600-nál nagyobb felbontású kijelzője, szal neked is ugyanilyen gagyi netbookjaid vannak. Ez a bejelentkezés is pont az a feature amit az átlag felhasználó akar használni... (windowsban "távoli asztal" van, de a felbontás az kötött)
Linuxot azért próbáltam meg használni, mert a programozást tanító bácsi oda volt érte, énmeg úgy éreztem, hogy nem veszíthetek vele ha kipróbálom (ubuntu 8.04 idején), és komolyan is gondoltam és tényleg megpróbáltam használni és nem windowsként. De nem tudtam. Lassabb volt, mint az XP és vhogy a programok sem nyújtották azta a szintet amit XP-ben kaptam (akkor még nem kezelte a pidgin a csoportokat!!!
). Persze a legtöbb érv ami miatt visszatértem windowsra a 9.04-es ubuntuban már megszűnt, de nem az összes.
Hm, egy linuxos windowson? Elsőre mindent megtalálna. Biztos vagyok benne, hogy a linux megedzi az embert annyira, hogy egy google keresés után megoldjon minden problémát. A másik érv a windows mellett, hogy a legtöbb hardver gyártó elsősorban windowsra írja meg a drivereket és csak másodsorban linuxra (ha egyáltalán). A maradék esetben pedig csak a közösség állít elő vmilyen meghajtóprogramot aminél nincs garancia a teljes körű sikerre. (pl.: 8.04-en 2 órát kerestem a wifi drivert aztán azt is 5-6 konzol paranccsal lehetett csak felrakni, windowson 3 next és cd-n megkaptam).
És még mindig kitartok azon állításom mellett, hogy netbookon nem jobb a linux. Ugye ez a gép a mobil internetre teremtetett, de nem megy a youtube (meg igaziból más flash-es lejátszók se nagyon), tehát az internetezésnek egy sarkalatos pontja sérül és hiába tudsz rá bejelentkezni, akkor se lesz jó a flash. Az én tapasztalataim alapján az XP teljesítményét sem hozza, pl. egy ablak görgetése szaggat. Szóval semmi nem szól mellette, maximum az ingyenesség. De ez kis hazánkban nem sokat ér, mindenki mindent lop... És ezt a témát nem lehet IT szakember szemszögéből nézni, mert nem ők a célcsoport.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest