- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ans
aktív tag
Kérdés volt, mivel ezt a topikot találtam a telóról, ami egyébként nagyon érdekel, csakúgy a testvér modellje a G2+ is, azért tettem fel itt a kérdést.
Még android 2.3 alatt jártam úgy (Kindle Fire táblagépnél), hogy a morelocale2-vel magyarítottam, de nem volt hosszú ő és ű. pl a beállítás sorok kb. így néztek ki:
nyelvek és billenty_zet
dátum és id_
stb.eléggé zavaró volt, és ráadásul úgy emlékszem, hogy a marketről telepített billentyűzetekben sem volt Ő meg Ű.
Remélem kellően megindokoltam, hogy miért kérdezem, mivel ha ez a helyzet, mindenképpen kell a root, ha nem, én ellenék root nélkül is akár. Ha ezek után gondolod, azért válaszolhatnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest