- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Meridian
senior tag
Időközben meglett a megoldás, nem "codepack" probléma volt, mert az eleve nem is volt fenn (a Matroska Splitter nekem kell, mert az MEGUI igényli - videot is kódolok, de az remekül ment és megy is most is), de ez amúgy is az .mkv file-okhoz kell.
Hanem az lehetett a probléma nálam, hogy a ffdshow-nál a konfignál eddig nem választottam ki azt hogy DirectX-et használjon, hardveres gyorsítással. Na ez volt a baj. Vagy az hogy időközben leszedtem egy frissebb változatot is, a 3164-et, ami tegnapi dátumú és a frissebb verzió már müxik rendesen - nem tudom. De valszeg a DirectX hiánya lehetett a baj, mert valami nagyon tréén néztek ki a videók, bármivel is próbáltam megnézni.
Persze lerántottam a media player classicot is, de még meg sem néztem, majd mindjárt kipróbálom, jobban bejövős-e, mint a VLC. A VLC sajna az utóbbi időben már óriásira nőtt, és ahogy elnézem lassabb is lett mint korábban, nem mintha nálam ez pont számítana, hisz tényleg egy erőmű van alattam
Pedig már ott tartottam, hoyg nyomok egy format C-t és visszalépek WinXP-re egy időre jegelve a win7-re való áttérést... de mostmár kisimultak a ráncok a homlokomon. Meg kegyetlenül anyáztam is, de hát asszem én voltam a hülye
Aktív témák
Hirdetés
lo DXVA, a CUDA, VDAPU(Ubuntu) valamint a CPU mint lejátszó fog szóba kerülni, több szerző közös cikke.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Microsoft Excel topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest