Hirdetés
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézd, minden ember más. Ezért nem kell fikázni a másikat. 2. Én nagyon meg vagyok elégedve a hangtechnikámmal működik az rendesen, nincs vele gond. Elég komoly hangja tud lenni, bár ez meg erősen függ a forrástól. Voltam már nem egy meghallgatáson és az agyonturbózott DTSHD és társai az én fülemnek nem volt akkora előrelépés a sima DTS és DD5.1hez képest. Nyilván van némi difi, de nekem nem ér meg az többszázezer plusszokat.
Üdv,
Vik -
Sziasztok!
Nekem egy 4850-es ATIm van összekötve dirkektbe az erősítővel és annyit tudok elmondani, hogy a FLAC hangsávú mkv filmeket tökéletesen át tudja küldeni az erősítőnek. Sajna a 4000-es széria nem támogatja a DTSHD-t vagy a TrueHD-t. Amúgy meg az a tény 1 kábelen megy a kép-hang-áram nem feltétlenül a legjobb megoldás. Nálam a TV-t ha bekapcsolom, miközben a PC és az erősítő megy akkor az olyan szinten lefagyasztja a Windows 7-et hogy csak na. Reset megoldja, de van rá megoldás. Sorrendben kell bekapcsolni az eszközöket. 1. TV utána meg a PC/erősítő. Még nem látom értelmét cserélni 4000-es szériáról az 5000-re mert én speciel nem nagyon hallom ki a különbséget a sima DTS és a DTSHD között például.
Üdv,
Vik
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest