- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#09634560 #256 üzenetére
Ez igy is van, de én ezt jelleztem is már valamelyik fórumon... de egyre több áthallás van egészen más cikkhez tartozó fórumokról, és már ne várja el tölem senki, hogy hónapokkal ezelőtti HSZ-eket nézegessek át, hogy ott kinek milyen témára miként válaszoltam. Én a frekvenciaátvitelnél például jelleztem a sajátosságokat elég nagy rendszerességgel, de ezt úgy vettem észre egyeseknek meghalladta a képességeit, hogy azt a HSZ-t egész egységnek értelmezze és ne szimplán mondatrészeket ragadjanak ki. Ez utobbi kijelentés nem ide vonatkozott, mert teljesen egyetértek ezzel, hogy nem egységes szabványok alapján minősitenek bizonyos termékeket, ami félrevezető lehet vásárlás szempontjából. Viszont a termék leírásában vagy honlapján a magára valamit adó gyártó ezeket megadja, ezt bárki megnézheti vásárlás előtt. Ezeket a jellemzőket mindenki egyénenként eldöntheti mennyire tartja számszerűen korrektnek vagy megkérdőjelezheti valódiságát. Ha nem fogadod el ezeket az számértékeket, magával a termékkel szemben vagy teljesen bizalmatlan. A márkás termékek is valamikor csábitanak mindenféle hangzatos nevekkel felvértezett magas minőséget jellemző tulajdonsággal. Némelyiket igényled, mert jó ha meg van a készülékedben, de lehet mégsem használod, pedig fizettél érte (4K és egyebek). Valamelyiket viszont csak egy adott kategóriához kapod meg (bemérőmikrofon és minőségibb műszaki tartalom), de ha mégsincs rá szükséged megveheted jóval olcsóbban, de egy alacsonyabb kategóriában. Mindegyik fontos szempont alapján TE hozod meg a döntést.
-
HalasKYO
aktív tag
válasz
#09634560 #256 üzenetére
A 2v kontra 2,83 nem hibás csak 4 illetve 8ohmra van megadva úgy hogy 1w legyen a hangszórón ne keverd! Fizika tessék utánaszamolni
8ohn esetén 2,83V mivel magasabb az impedancia, nehezebb meghajtású. 4Ohm esetén szigorúan 2V ha valaki 2,83V az méri máris duplázott a teljesítményt ami 3dB+ t jelent.
Egyébként aki mérésbél csalni akár az a térnegyedek felezésével teszi. HIFI nél szinte soha nem látod de pl B&C termékeknél igen.
Jöhet a megkövezés és a fujj mocskos PA...Ezt a 0 decibels dolgot igazán kifejthetnéd.
A-3 db es pont az ahol az érzékenység a nomináltól (azon a szakaszon ahol nagyjából egyenes) 3dB t esik
Néha ezt simítják az egyszerűbb méréshez illetve kapuzzák zárt térben.
0dB és mérés Nincs elvi hülyeség még a megfogalmazás is.
Vagy úgy érted hogy létezik olyan hangszóró ami tud 0dB és ingadozás azaz tökéletesen lineáris átviteli görbét produkálni?
2-t kérek de most azonnal.
Az írásokban néha keversz szezont a fazonnal, nagyon alap akusztikai megfogalmazásokat.Rohadjon meg Swift keyboard on ezt legépelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Házimozi szett elhelyezése, bekötése, beállítása és használata kezdőnek az alapoktól, sok képpel!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robot fűnyírók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest