Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Anno vettem egy Onkyo TX-SR600E erősítőt hangfalakkal, szépen szól, igaz már alig használjuk. Van x-box, "lapos" tv, jó lenne netflix-et vagy más online tartalmat elérni az erősítővel, hogy legyen hangerő és dinamika. Létezik valamilyen okosító eszköz, bármi megoldás mint pl. android-os tv boxok, amivel ki lehetne rakni a hangot az erősítőre?köszönöm
-
Dondom
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy van egy Onkyo TX-SR507-es erősítőm. 2.1-es rendszert szeretnék építeni és van 2 db Sony hangfalam. Viszont mélyládából passzívat szeretnék rákötni. Erre milyen opciók vannak? A válaszokat előre is köszönöm. Nagyon amatőr vagyok ebben a témában még.
-
BytePC
csendes tag
válasz
Marchello19 #416 üzenetére
Sztereo jeleket kap a pc-ről gondolom jack-rca átalakítóval, nem fog 5.1-ben sugározni. Az erősítőn lehet még a módokkal állítgatni de ez típusfüggő.
-
Marchello19
tag
Sziasztok!
Vettem nemrég egy Sony STR DE-475 erősítőt, hozzá tartozó 5 hangszóróval és mélynyomóval. PC-ről megy rajta a zene, viszont ha a center hangszóró is be van dugva, akkor az szól, a többi vagy nem, vagy nagyon halkan. Ha kihúzom, akkor a maradék 4 közül általában a bal hátsó, vagy a front hangszórók működnek.
Ez mitől van? Próbáltam már össze-vissza állítgatni, nem jutottam előrébb. Hogyan lehet azt megoldani, hogy minden hangszóróból egyforma hangerőn szóljon a zene?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
granini
őstag
Sziasztok két kérdésem lenne remélem itt választ kapok rá.. keresgéltem a fórumon de nem találtam egyértelmű topikot ezeknek.
1. HDR vs Dolby Vision
A TV-m HDR10+ kompatibilis de Dolby Vision-t nem tud. Ha olyan filmet töltök le ami DV képpel rendelkezik meg tudja jeleniteni..? Feltételezem sima HDR képet fogok kapni, tehát kép lesz, max nem haszánlom ki a Dolby Vision "tudását / minőséget" - ha egyáltalán azt látni szabad szemmel..2. Dolby TrueHD és DTS Master Audio 7.1 formátumok egy 5.1-es rendszeren.
Ha nincs 7.1-es rendszerem csak 5.1-es, akkor mi történik a +2 csatornával lejátszáskor..? Az AV erősítő lekeveri valahogy vagy simán nem lesz hallható ez a két sáv..? Elvileg mindkét formátumot támogatja az erősítő a spec szerint - pedig csak 5.1-es..Köszönöm a választ előre is és bocs ha nagyon láma kérdés, dehát erre van ez a topik talán.
-
a347
aktív tag
No úgy tűnik csereutalvány lesz belőle. Sajnálom, mert kompakt kis cucc, csak az a fránya mélynyomó ne zúgna.
Már csak találnom kell valami vállalható konfigot. Erőteljesen hajlok az 5.0-a felé, amit majd később kiegészítenék egy sub-al. -
a347
aktív tag
válasz
Ragadozó #411 üzenetére
Jelkábel nélkül is búg. Amint ON-ba kapcsolom már szépen kezdi is.
Bárhol volt konnektorba dugva - értsd: nálam, másnál, szervízben - búgott. Ráadásul nem is földelt a 220-as kábele, csak sima, két eres.
Visszavittem a szervízbe, a srác széttárta a karját. Mivel az egész elektronikai egységet újra cserélte, nem tud vele mit kezdeni. Ez ilyen.
Írtam egy emailt az ügyvezetőjüknek, hogy érdeklődje már meg a gyártótól, hogy ez normális-e. -
a347
aktív tag
Sziasztok!
Mennyire normális jelenség az, ha egy aktív mélynyomó hangszórójából búgó hang jön ki.
Ráadásul úgy, hogy semmi sincs beledugva 220-on kívül.
Egy Polk Audio TL1600 sub-járól van szó.
A dolog pikantériája, hogy a "hiba" már pár nappal a vásárlás után előjött.
Elvittem szervizbe, ahol garanciába kicserélték benne a komplett panelt.
Én hülye próba nélkül hoztam el. Dugom be, ugyanúgy búg mint, mikor elvittem. -
válasz
djsunstealer #407 üzenetére
Szia!
Szemből kell nézni. -
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok! Nagyon bugyuta a kérdésem, de örülnék, ha válaszolna vagy megerősítene valaki abban, hogy ha a Hifi toronnyal szembenállok, akkor a jobb oldali hangsugárzó a RIGHT és a bal oldali a LEFT és nem a HIFI "szemszögéből", ugye?
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
első találkozásom egy komolyabb erősítővel a nemrég vásárolt pioneer HTP-076 házimozi szett része.
az lenne a kérdésem, hogy normális e az, hogy bizonyos filmek lejátszása közben random időközönként kattan egyet az erősítő?
olyan a hang, mint amikor hangkódolást (pl sztereóból - dd vagy dts) váltok csak éppen ilyenkor nem csinálok semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Házimozi szett elhelyezése, bekötése, beállítása és használata kezdőnek az alapoktól, sok képpel!
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest