Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Hiányzik a gamer érzés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecogame
veterán
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Zsohi
őstag
Ma újra beszálltam én is, de látszólag túl sokan lettünk. Csatlakozni is nehezen tud, ha meg éppen sikerül akkor munka nincsen.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
<Dénes>
csendes tag
Nekem tegnap óta nincs új Work Unit
Szerk: pont most kaptam egy újat!
[ Szerkesztve ]
-
makro
senior tag
Beszálltam én is, pörgessék ha kell nekik a kraft
-
erer1000
őstag
szerény 8350+1050Ti-al 0-24 be megy.
otthon maradáson túl ha ezzel valamit is segítek, már megériM5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Meteorhead
aktív tag
Nálam is 0-24 pörög a R7 1700 és az RX 580. Valószínűleg ez fogja megadni az utolsó löketet a laptopnak és majd vihetem újra pasztázni, mert már olyan iszonyat hangosan kell fújtatnia, hogy az csak na. Ha együtt megy a CPU+GPU, akkor reménytelen lehűteni és visszafojt.
-
windlord
őstag
En is nyomom.
Vega56+8600k.[ Szerkesztve ]
-
M0ng00se
őstag
Egy nyomi 3400g-vel én is futtatom pár napja.
Amikor az első cikk kijött PH-n erről, egy tag feltette a kérdést, hogy mégis "kinek" farmoljuk az adatot...Pl. ha ezáltal "megtaláljuk" azt a szert ami megállíthatja a vírust, kié lesz, és ki fogja ebből megtömni a zsebét?...V6
-
Solten
őstag
"...már erősebb, mint a világ hét legerősebb szuperszámítógépe – összesen."
Saor Alba
-
Darmol
senior tag
Nos meglehetősen egyértelmű, hogy a PH közönség nagy része azt hiszi, az USA nem használja fel fegyverként a nagyközönség által adakozott számolási kapacitást.
Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
hokuszpk
nagyúr
ha valasztani kell, inkabb az USA hasznaljon ki, mint a SzovjetUnió !
*** vannak ilyen "gyenge" nemzeti unnepeink, mint pl. Marcius 15 ...
a cari csapatok....
Oktober 23 ... a behivott Orosz csapatok...
a Lengyelekkel ertek egyet, nemakarok a tovabbiakban az Oroszokkal smuzolni. a hokibajnoksaguk az egyetlen, amiert irigylem oket. LISTA VEGE.[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Olyat nem lehetne, hogy legalabb azokat a cikkeket nem szemeteljuk tele egyik oldal idiota
agymosasavalpropagandajaval sem, amik eredmenyes, ~peldatlan es onzetlen, nem, rassz, vallas es politikai beallitottsagtol mentes nemzetkozi osszefogasrol szolnak egy olyan kozos uggyel kapcsolatban, ami mostanra konkretan mindenkit erint az egesz bolygon?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Hat, en megosztott vagyok a temaval kapcsolatban. Egyreszt otthonrol dolgozva nem vagyok annyira produktiv, nameg En szeretek bejarni, nagyon jofej az egesz csapat ugy, ahogy van, konkretan hianyoznak a nepek is, meg az orokos baromkodas is, a sok otleteles, meg minden, masreszt viszont amennyi penzt ebben a honapban sikerult NEM elkolteni, az valami fenomenalis, nameg igy sokkal tobb idot toltok a csaladdal, ami szinten nagyon jo.
Plusz tegyuk hozza, hogy emberek halnak meg, ami annyira nem fun. Egyik kollegam ~teljes csaladja elkapta a virust, nagyon sajnalom szegenyt, betegre aggodja magat, plane a nagyszuleiert.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Jogos a kerdes.
Kollega itt dolgozik velem Londonban, a csaladja viszont Iranban el.
Nem faggattuk nagyon, eleg fosul volt szegeny, annyit mondott a dologrol, hogy ne higgyuk el a hivatalos szamokat, mar regen nem ernek semmit, nagyon nagy a baj arrafele.Ezen felul is amugy szerencsesek voltunk, a management a cegnel boven idoben lepett, egy-ket nap kiveteltol eltekintve gyakorlatilag mindenki minimum harom hete otthonrol dolgozik, ~ket hete meg mar tenyleg teljesen.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Myers
senior tag
Az mekkora "poén" lenne, ha pár hónap múlva kiderülne, hogy ez valami coin bányászat volt.
http://www.muszaj.hu/
-
-
ledgeri
nagyúr
.... "elég a bronz táp" ... "vedd az olcsóbbat, a másikat a CPU-d úgy sem hajcsa ki" ...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
andro93
aktív tag
Ma töltöttem le a programot hozzá.
TR 3970x-et meg egy 1070Ti-t küldök harcba. -
Onnan kizárt, utoljára hónapokkal ezelőtt járt otthon, szóval ez vírus szempontból minket nem érint. Persze, a minden más, ami lokális, az igen, dehát ez ilyen, ezzel nem lehet mit tenni. Otthonmaradni, max boltba menni és kész, sokat kezetmosni, aztán lesz ami lesz.
-
MongolZ
addikt
Pedig úgy általában véve nem rosszak azok. Csak a következőket kell figyelembe venni:
Kína: az arányok jók, maguk a számok nem (és ezt Kína mondja...)
Észak-Korea: háttőőő...
Irán: brutálisan alulreprezentált
Afrika: nincs mivel és nincs ki mérjen... (20-30% HIV+, brutális arányok fognak kijönni)Dél-Korea: rengeteget mérnek, kb. mindenkit
Németország: szintén
Ausztria: szintén
Olaszország: alig mérnek (pont, mint Magyarország), emiatt tűnik nagynak a halálozási arányNagyjából ezek a lényegesek.
Nagyon belebuzultam a témába. Január közepe óta tudni, hogy ez ide fog érni, és fájni fog.
USA-ból is egyre nagyobb számok fognak jönni.Szerintem már többet tudok az egészről, mint a "szakértő" brigád ott fenn...
[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
Az aram szolgaltatok meg lassan megveszik a naprendszer bolygoit mert mar nem tudnak mire kolteni.
-
törölt tag
Ne is legyen. Épp elég baj, hogy a nyaralósok pánikszerűen lemenekültek vidékre és szarráfertőznek mindenkit és mindent figyelmen kívül hagyva, majd ha még nyilvánossá teszik statisztikailag melyik régiók a legtisztábbak oda is csoportosulnak hering módon az emberek. Akkor mikor a mozgolódás abbamaradása lenne a legfontosabb. Mindenkinek otthon kellett volna maradnia, nemcsak a fertőzési görbe magassága, de a hossza is akkor lenne a legrövidebb és egy csomóan megúsznák. Így ez esélytelen már, köszönhetően az emberi hülyeségnek.
Karanténból egyébként lehet home officeolni, ha enyhék a tünetek nem visznek kórházba. Le van írva kb. mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz #06658560 #33 üzenetére
A 25000 Eur-ig kapható bírság plusz az 5 évig terjedő börtönbünti is elég visszatartó itt
(utóbbi ha igazoltan fertőzött vagy és elkapnak az utcán)
Sajnos ez kell mert a szép szóból nem értenek sokan (pl "corona partyk") erre viszont már megy a razzia/ellenőrzés.
Ezt leszámítva elég rendesen betartják itt az emberek... elvétve egy két autó az utakon annak is a fele rendőr , csak az élelmiszerboltok környékén van egy kis mozgás.[ Szerkesztve ]
-
dokanin
aktív tag
Nagyon ötletes. Ingyen hozzájutnak a világ legnagyobb számítási teljesítményéhez.
Tegyük hozzá én is benne vagyok. -
_cHAos_
aktív tag
Éjszakánként betolom én is. Lehetséges, hogy napközben is.
Elég korlátozó tényező a Doom Eternal + az itthoni gépem, nincs kedvem erőforrás kezeléssel tölteni az időmet most. (Elég érdekesen működik az idle opció)[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz #89309696 #31 üzenetére
Bizony! Persze gondolom közben osztogatják a jótanácsokat fácsén, aztán meg ekkora hülyeséget csinálnak. Leköltöznek 20, 50, 100 fős apartmanba. Valahol még külön WC sincs a szobákban, vagy ha az igen, akkor külön mozsdó.
De az olaszok ugyan ezt csinálták. Nem tudom mennyire igaz a videó, vagy kamu (a mai világban nem lehet tudni), de láttam egy felvételt, ahol szó szerint futottak az olaszok az utolsó vonathoz, ami délolaszba ment. De minek? Mit csinálnak ott hónapokig, ha nem ott laknak? Tiszta káosz. Gondolom el is vitték a fertőzést. -
törölt tag
válasz Pro!Petya #38 üzenetére
Múlt héten:
Szerda: Rewe, Netto, Aldi
Csütörtök: Rewe, Netto, Aldi, másik Rewe, másik Aldi, Kaufland, Rossmann
Péntek: Rewe, Netto, Aldi (itt sikerült venni)
Tejet nem engedtek a Rewében egy kartonnal venni szombaton délután, mert csak három litert lehet venni fejenként. Kiírva a háztartási mennyiség volt egyedül. Management szar. -
windlord
őstag
Nehogy elkezdjetek itt is a bevasarlas, meghalunk, ehezunk... Stb temat.
-
edward2
addikt
válasz janeszgol #42 üzenetére
Amiről tudok konkrétan, hogy a diákok elhúztak haza Milánóból délre. Ami nem biztos, hogy jó a terjedésnek viszont teljesen érthető. Senki sem szeretne egyetemistaként egy komoly kijárási tilalomban egyedül maradni. És gondolom a család se szeretné, ha a gyerek egyedül ragadna ott...
-
zsocy
őstag
Urak, aki tudja hogy ez a világvége és a halálra készül annak van koronavírus topik, ott már lassan azzal is el lehet kapni a vírust ha csak olvasod.
Ez hadd maradjon már meg a legyőzzük mert miénk az összes komputer hurrátopiknak!
-
daranbalt
csendes tag
Nekem már egy hete megy napi 10-12 órában egy i5 9600kf + gtx1650 :D dolgozik is elég szépen, bőven 100 ezer pont felett járok.
Egyébként én is tapasztalom a szerver hibákat, a CPU-ra 2 napja nem bír új projektet leszedni. Szerencsére a gpu dolgozik most is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÚJ, 3év Gar AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz (96MB Cache, up to 5.0GHz) CPU! BeszámítOK
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest