Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1719) snots válasza leslien (#1711) üzenetére


snots
tag

Legelőször gondolkoztam azon is, megmondom őszintén. Nekem tényleg az a legfontosabb, hogy jó képeket csináljon, ez a fő szempont. Viszont arra a következtetésre jutottam, hogy azért mégiscsak jobb képeket csinál az Ultra és ezért hajlandó vagyok kifizetni az árkülönbséget. És igen, akkor már zoomoljon, meg kutyafüle.
Nem a készülék árán lovagolok, mindegynek nem mindegy, de nem a nyugdíj alapból veszem el rá a pénzt. Mindösszesen érdekelt, hogy körülbelül mire számíthatok, ha megérkezik, illetve érdekelt, hogy pl. az, ahogy a túlmelegedést kezeli a készülék, az vajon változhat-e pl. jövőbeli update-tel. Egész egyszerűen azért érdekelnek ezek, mert nem vagyok képben a dolgokkal, nem a telefonok körül forog az életem.Gondoltam veszek egy jót, ennyi.

Amennyire tudtam utánanéztem én is, youtube-on meg weboldalakon. Eléggé meggyőző a minősége a képeknek amit csinál, tetszik a 120Hz is. iPhone is szóba jött (amiért gondolom megintcsak dögöljek meg bizonyos emberek szemében :) ), de a fél tonna összehasonlítás alapján, amit megnéztem, ez sokkal inkább nekem való. Ugyanennyiből meg lett volna az is.

Overall teszteken kifejezetten jól szerepel a telefon, nekem ez eléggé meggyőző volt, az viszont új volt, hogy túlmelegedhet és belassulhat pl. bizonyos játékok alatt, ezért érdeklődtem. És nem, még mindig nem játékra veszem a telefont, arra van más.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.