Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac #46 üzenetére
Ezt hogy érted? Ha havonta van mondjuk 1000 Euro pluszom, az rossz matek? Ha többet dolgoznék, vagy megvonnék magamtól néhány luxust, akkor lehetne több is, de, akkor hol marad az élet? Abból meg csak egy van. Sztem jól matekoztam. Pl. nem herdáltam el a pénzt esküvőre, feleségre, gyerekre, ezért jut pénz és idő másfajta luxusra. Sztem pl. egy gyerek sokkal több időt, pénzt, energiát von el, mint egy autó.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Képregény topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- új Philips Evnia 49M2C8900AM - óriás QD-OLED Ambiglow - 5k, 240Hz, 1800R, DisplayHDR 400, DTS Sound
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest