- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcl
titán
Gratula, frankó gép
Munkahelyem tele van ilyenekkel (Epia alaplap, laptop táp, ugyanilyen DC-DC... Mit szívunk velük... Car-PC és letöltőgépen kívül az ML5000 másra tényleg nem túl jó, de ezekre nagyon)
Amúgy ha indiszkrét lehetek, hol szerezted és mennyiért? Kéne egy ilyen nekem is... :-)
Egyik legjobb gányolós lap -
marcias
őstag
Még érdekesebb lehet ez az egész, amikor megjelennek a (kétmagos) Intel Atommal és X3100 utódjával szerelt mini-ITX alaplapok! Az már tökéletes lenne HTPC-nek, szerintem visszatérek majd akkor a témára!
-
atuci
őstag
válasz
commanDOS #12 üzenetére
Így kompaktabbnak tűnt, meg volt fölös hely
De nem tart sokáig átszerelni teljesen külső tápossá, lehet, hogy kiszedem, de eddig nem volt vele gond.
Egyébbként panelban lakom, radiátor mellett van az asztal, a lakásban a téli hónapokban kb. 25-27 °C az átlaghőmérséklet, ez a 8. emelet "előnye". A radiátorokat persze nem lehet szabályozni.
-
commanDOS
senior tag
Titta nótbúk fíling
Ügyes. Én a dugasztápot nem raktam volna bele, felesleges, ráadásul minek melegítse még jobban azt a kis házat. -
joi29
őstag
Ügyes vagy széplett
-
Khaal
őstag
Guszta kis masina, letöltésre pont elég, alig fogyaszt valamit.
Hasonló Via gépem van egy ennél kisebb de lyukacsos házban. Nyárra ajánlom egy venti beszerelését mert az alaplap-cpu még csak elmenne passzívban, de a 3.5"-ös hdd és a tápadapter szerintem eléggé be fog fűteni neki. -
Biomokus
tag
Tetszik, amit összehoztál! Reméljük a benti nagy meleg ellenére tartós lesz a cucc!
-
atuci
őstag
Már lassan 7 hónapja megy, szerencsére eddig 1x fagyott le, mikor dvd-t akartam írni külső vinyóról
Azóta inkább utp-n kerszetül másolom a fájlokat, sokkal stabilabb.
A táp a legkevésbé meleg cucc az egészben, a hdd illetve a proci sokkal inkább melegszik, ezért is tervezem egy perforált lemez tető készítését.
A divx cuccokkal "simán" megbírkózik, de komolyabb videó (h.264) már kifog rajta.
-
JoeYi
őstag
az a táp kissé veszélyes úgy bezárva a házba
Ha esetleg nyáron kikapcsol a gép, ott keresd a hibát, mert ha túlmelegszik szerencsére kikapcsol, nem olvad le.
-
dabadab
titán
"kellett egy letöltő gép a nejem sorozatainak"
Igy megy ez
Akkor nem kerdezem meg, hogy miert HDD es miert nem egy hangtalan CF kartya
-
szab.tam
nagyúr
tecccik!
múlkor itt láttam valahol, valaki csinált egy hasolót, egy kibelezett vhs-ből. kicsit nagyobb lévén, könnyebb dolga volt. valami hasonló nagyon jól jönne. letöltés + film, sajna hd-t is tudnia kéne lassan, és akkor rögtön lőttek a zajtalanságnak.
egy dvd videóval megbirkózik? -
Jaja, korrekt. A vékonyság meg külön fasza.
-
drizzt1666
tag
Jól néz ki és a feladatát ellátja, nekem tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Borderlands 4 - Így harcol Rafa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Egyedi ékszerdobozka
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD