Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrika
tag
válasz
dudika10 #140 üzenetére
egyetértek veled teljesen,
viszont mind elfelejtkeztek a videokártáykról - digit jel esetén
manapság már nem az alapi koax/optika az egyetlen, hanem ott a videokártyák +1. hdmi kimenetén gyönyörű digit jel mehet az erősítőbe
ha csak hallgatni kell a zenét, akkor ez a legkézenfekvőbb és kompromusszim mentes -
krystman
őstag
válasz
dudika10 #140 üzenetére
Ezt biztos jobban tudod nem szólok már semmit sem. Az EQ-t nem tudom miért emelted ki ennyire, mert csak pl.-nak írtam. Az X-fi-t és a Xonart én egyszer sem írtam, hogy felsőkategóriás lenne, nem tudom honnan szeded ez! De ennek ellenére én sem szeretek EQ használni. De egy kommersz rendszeren kénytelen az ember használni, mert ez nélkül nem igen szólnak semmit sem. De stúdiókba is használnak EQ-t, szerintem annyira nem elítélendő dolog. De nyilván FLAT hangzás a legjobb, egy jó rendszeren.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dudika10 #140 üzenetére
Az utolsó rész nem igaz...
Mert pl az Nforce 4 Ultra chipset-es alaplapom (A8N-E) is küldte már a Dolby Digital-t és a DTS-t coax-al, viszont Dolby Digital Live-ot és DTS-Connectet még nem tudott, ez tény.. Nem tom pontosan, hogy mire gondoltál.
Viszont, az ALC889A alapból tud DDL-t, amint az Audigy 2 ZS-hez meg kellett vennem...
(#142) dudika10 : Nincs is vele probléma, eljátszadoztam én ezzel, mire behangoltam.. Meg vagyok elégedve velük.. bőven.
Nagyobb szobába megint más lenne, dehát kitudja, mikor kerülnek ezek nagyobb szobába. (ha kerülnek
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest