- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spyke79
tag
nekem az egy tetszett még online--ban is nyomtam!
-
Lenry
félisten
három dolog
1: az egyik legjobban sikerült játékfőcímzene, amit valaha hallottam - Halo Theme Mjolnir Mix
2: Red vs Blue

3: Halo 3-at a PC-nek!!!!!!
-
D_r_u
tag
Ez nem az a játék, amelyet PC-re és Macre kezdtek anno fejleszteni, bemutatása után kb. az egész világ maga alá csinált a gyönyörtől és a PC-s akciójátékok megújításáról beszéltek, majd az MS felvásárolta a csapatot, "meggyőzte" őket, hogy legyen a cucc Xbox exkluzív, végül 2 év késéssel csak kijött PC-re is valami játék ilyen néven, amit újszerűnek egyáltalán nem lehetett nevezni, ráadásul már a második pályán dögunalomba fulladt az egész?
-
HyP3b0y
senior tag
Én emlékszem mikor lőszö halotta róla, akkor haveromé azzal szórakoztak, hogy "Halo, megvan?" és nagyon nem értettem min röhögnek...amikor behoztak egy újságot, akkor esett le miért is ismételgetikezt a mondatot
De még mindíg nem próbáltam ki a játéko 
-
Gyusz
őstag
Készülőben volt egy, csak ugye a Microsoft jól bezárta az Ensemble Studiost. Bár szerintem nem kár érte (az MMO-ért).
Az első Halo nekem nagyon tetszett, a repetitív helyszínek ellenére is, a második sem volt rossz, csak a PC-s port irányítása fura volt nekem. A többit még nem próbáltam.
-
Nunder
őstag
Korának egyik legnagyobb játéka volt, és mindegyik rész páratlan sikert hozott. Milliók kedvence, nem véletlenül érte meg a 3. részt is. És még mindig van mit pofozni rajta. Isten éltessen Halo, még vagy 3 részt!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Medence topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)