Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akidobos74
aktív tag
Enyémnek is jópárszor nem tetszem, olyankor rezzen, hogy helo, valami nem okés. De én betudom annak, hogy izzadt a kezem, vagy épp mosogatás után vagyok és lemosogattam az összes ujjlenyomatom is
Előző telcsim (amit még használok, csak nem telcsinek) OnePlus 7Pro-nak kijelző alatti optikai olvasója van, az nagyobb találati aránnyal dolgozik, Sonynk sokkal hisztisebb...
-
Wolfy33
senior tag
Az Xperia xz prémium esetén stabilabban működött, szélesebb is volt. Itt túl érzékenynek érzem. E miatt több esetben kódot kér, mert túl sokat próbálkoztam szerinte, pedig nem is erintettem meg teljesen. De ilyenkor megnyomom, kép el és vissza, és újra lehet próbálni.
nem sokszor van, de előfordul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest