Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Puma K

nagyúr

Hali

Ezen a részen megakadtam:

"A másik nem elhanyagolható dolog a hang. A kártyából kijövő jelet egy Denon erősítőbe továbbítottam volna egy HDMI kábelen keresztül. Az erősítő ezt szétbontja, a képet küldi a megjelenítőnek, a hangot pedig a hangfalakba... elvileg.

Én azonban akármit állítgattam a Catalystban, akárhány sima vagy béta drivert tettem fel, hang csak a gép kikapcsolásáig volt! Újra bekapcsolva semmi... Csak a driver újratelepítése oldotta meg a problémát, kikapcsolásig.

Kérdezgettem a fórumokban, cseréltem kábelt, átalakítót, használtam másik portot, újraraktam a Windowst, az eredmény változatlan. A Denon nem szereti a 7970-et...

Egy hét folyamatos próbálkozás után meghirdettem, eladtam, és vettem egy 680-at. Beraktam és minden tökéletesen működött, a hang kiváló, és a GTA hasít, mint fagyos szél a tajga fölött. Visszatértem ismét az Nvidiához."

Én meg olyat tapasztaltam laptoppal, hogy:

-AMD Mobility HD5470 + 1500 Ft-os HDMI kábel + LG 42LE7500 = bűn ronda és lelógó kép valamint semmi hang bármit állítottam és próbáltam ahogy te is írtad és próbáltad de nekem sem oldódott meg

-Nvidia GT555M + (u.a.) 1500 Ft-os HDMI kábel + (u.a.) LG 42LE7500 = tökéletes kép, hibátlan hang bármiféle állítgatás nélkül

Úgy látszik nem csak én tapasztalok furcsaságokat AMD VGA-val amit aztán Nvidia VGA-val próbálva gond egy szál se.
    Persze vannak kivételek és természetesen lehetnek problémák Nvidia kártyákkal is, de annyit nem babráltam driverrel az idő alatt összesen míg AMD VGA-m volt...

A géped meg elég komoly lett, szépen összeraktad.
    Viszont én hanyagoltam volna piros hangulatvilágítást(?). Vagy ha már mindenáron fény akkor RGB LED szalag és akkor olyan szint használ az ember amilyet szeretne.

Üdv
    Puma

Új hozzászólás Aktív témák