Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
Na megszólalt Kína is...

-
IreN!CuS
őstag
Amire rászerettem volna világítani hiába volt szétlőve fél Európa , nézd meg milyen fejlődés ment végbe a győztes országokban a háború után (főleg a nyertes oldalon) pár év/pár évtized alatt. Egy kiterjed háború ami megint nem az ö területeiken folyik hasonlóan hatna a gazdaságra szerintem.
Igaz Líbiai híreket nem olvastam mostanság , de ezt mondod ott megszűnt a gyilkolásászok/kivégzések és minden egyéb negatív dolog?
-
IreN!CuS
őstag
"Ezzel mondjuk lehetne vitatkozni. Kérdezd meg a győztes Angliát milyen jól állt gazdaságilag a 2. vh után"
Melyik európai ország állt akkor jól?Olaszok?Németek?Oroszok?Franciák? Ugyan már melyik ország volt az amelyik nyakig benne volt a világháborúban de a területén nem volt harc? Na annak ment jól.
(#67) Dany007 Ahol megjelentek hol lett vége az öldöklésnek ? Iraqban?Afganisztánban?
-
IreN!CuS
őstag
USA és a többi jelenlévő állam gazdasági érdeke a háború nem csak a "csúnya" Orosz és Kína állam vétózik a gazdasági partnerség miatt. Ha neked van egy szövetségesed akit leakarnak rohanni te is megvétóznád.
Minden háború gazdaságélénkítő ezért mondják ,hogy a legjobb biznisz a háború.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
"Ne keverjük az én munkahelyemet ide, én nem bántok senkit azzal, hogy a dolgomat végzem."
Példa volt nem kell magadra venni.
Igen jól látod , jól leírtad de ettől még sokan azt hiszik ,hogy ahol a nyugat megjelenik minden jobb lesz hát a francokat

Én továbbra is azt mondom egész Szíriát lese szarnák ha nem nyitná meg az utat Irán felé. -
IreN!CuS
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
A probléma az ,hogy ha a nyugat nem tudja jobbá tenni az ottani állapotokat minek megy oda? Te a munkahelyeden nem értesz valamihez amivel probléma van akkor nem mész oda és kezded el csesztetni mondván én jobban tudom aztán csak nagyobb kárt okozol.
-
IreN!CuS
őstag
HA!!! igazak a "pletykák" Szíria Irán végett fontos , viszont Irán pumpálja az olajat az Oroszoknak és Kínának , egyben a benne van a top 3-5 -ben mennyiség szerint.
Viszont Szíriát biztosan támogatja Irán így nagyon az Oroszok és a Kínaiak sem maradhatnak ki. Főleg Kína mivel nincs nagy olaj készletük.De ez off és feltételezés mielőtt itt is ideológia harc kezdődne ezeket olvastam magyar illetve külföldi oldalakon

Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest