- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
makraipeter1
tag
Nekem lejött mentem 1 versenyt, kidobott, azóta nem indul el
Amúgy a játék tetszik -
westcoastog
veterán
na mondom most játszok egy kicsit, erre 2x kidob a menüből hogy server disconnected, jólvan akkor..
-
Rusher
őstag
válasz
hackeeeee #88 üzenetére
Mondjuk ez igaz, ha olyan lesz mint a Burnout akkor jó lesz, ha inkább olyan mint az utóbbi NFS-ek (pl. Undercover) akkor sz@r...
A loading, multi versenyeken, amik ugye másokkal vannak, ott sokáig tartott, de nem fagyott ki egyszer sem. Kb. mennyit kell nálad várni? Nálam, ha berak akkor kb. 10-15mp és indul, ha nem akkor csak megy a zene a háttérben és nem történik semmi...itt még várni kellene vajon? -
sagesz93
addikt
válasz
westcoastog #90 üzenetére
Hát szerintem bukta nem lesz, a sok löködős gyökérnek "faintos" ez a gém.
-
sagesz93
addikt
Most toltam egy kicsit.
Fostalicska szerintem. Mintha összegányolták volna a carbon és a mw városát.
Az irányítás még árkád se, annyira gyenge. -
hackeeeee
Jómunkásember
Majd ott lesz az új Hot Pursuit. Addig türelem.
-
Gergello
addikt
Azért kicsit visszavehetnének az árkádból. Nem azt várom, hogy grid szintű legyen (jó az sem szimulátor), de ennél azért lehetne realisztikusabb. Utolsó nfs amivel játszottam, underground2, az jobb volt ebből a szempontból. Nálam amúgy is akad mint a
-
Rusher
őstag
válasz
hackeeeee #78 üzenetére
Hát jó, de pici újítást rakhattak volna bele azért grafikailag...mondjuk olyan lenne mint a Shift, de ugyanilyen freeride na az már igen az jó lenne.
Majd játszok még vele egy kicsit biztos túlterhelt, de volt pl. nemegyszer olyan is, hogy bent voltunk a lobbyban, visszaszámol mindenki ready és nem indul el....akkor mindig kilépni alt+f4 újra login újra csatlakozni...kicsit uncsi..
Alapból rejtett a programdata mappa lehet azért nem látod. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
westcoastog #79 üzenetére
Sztem az optikát úgy pakolja, ahogy fejleszted az egész autót, vagy nem tom, annyi pézem még nincs, hogy kipróbáljam.
Nyomsz asszem egy H betűt, akkor haza visz, és ott van 1 olyan h tán customize, v vmi ilyesmi, ott van a festés meg minden hülyeség.
-
westcoastog
veterán
Tuning szinte semmi nincs, vagy 5 percig kerestem hol vannak a felnik, de csalódottan láttam hogy optikai meg motor tuningot csomagban lehet csak venni, vagy csak vak vagyok?
-
-
Rusher
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
westcoastog #74 üzenetére
Hát én rányomtam h update, és csak töltötte, nem kérdezett ez semmit.
A launcher meg csak azt kérdezte h hova rakja, mást nem láttam, pedig 2szer raktam fel.
Mellesleg a pálya sok része nagyon ismerős, talán MostWanted-ból?
-
Rusher
őstag
Nálam is dettó ugyanez van...szánalmas. Legtöbbször amúgy is a töltőképernyőnél megáll, ha meg véletlen bejön akkor meg ez van....végül is csak egy versenyen voltam így, mert többször nem sikerült betöltődnie vagyis még 1x, de mikor elindult a verseny egyből kilöktek és amúgy is megjött a pizza úgyhogy kiléptem....
Jó mind1 végül is, mert a játék sztem nagyon ratyi....laggol az egész, graf nem egy nagy szám a civilek is néha eltűnek, előre-hátra mennek....pfff...az ingyé hétvégén még sztem felmegyek 1-2 alkalommal talán azt gyors delete....
-
DEJVID
őstag
Hát ez a játék egy szar. Tudom, hogy csak béta, de akkor is szar.
-
Def26
félisten
válasz
hackeeeee #68 üzenetére
Jah, egy egészséges kört nem tudok menni, mert ha valaki mellé érek akkor az úgy védekezik, hogy nekem jön. Persze, mivel engem ez váratlanul ér, általában megszívom és valami tereptárgynak megyek, vagy legyalulom a korlátot...
Amúgy jó kis játék lenne ez. Nekem tetszik. -
Def26
félisten
Kipróbáltam én is, nálam tökéletesen megy. Viszont megint rájöttem, hogy micsoda seggfejek játszanak online autóversenyeket. Mindegy, hogy PC vagy Xbox 360 a lényeg, hogy lökdösődik mindenki mint az állat. Faszé' jó ez, hogy pogóznak az autókkal?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem még nem fagyott, pedig már fejlődtem is.
-
westcoastog
veterán
hát ezt így nem lehet játszani, nem igaz hogy állandóan meg akad a töltőképernyőnél, tehát ugyanaz van mint feljebb írtam...
-
CHIPman
nagyúr
A WLM-mel inkompatibilis, ahogy jön valami, kifagy.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
westcoastog #57 üzenetére
Én ki sem tudom próbálni.. Most addoltam win tűzfalba kívételként hátha, de nem..
Nah, újraraktam, tölti, el se hiszem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
westcoastog #55 üzenetére
Nah van akinek megy. Nekem mindig kivágja, hogy gond van a csatlakozással..
-
westcoastog
veterán
hát rohadtul bugos, de mit várunk egy bétától, van amikor elkezdenénk a versenyt, bejön a töltőképernyő, és nem történik semmi, aztán ha ez van nyomom az irányítógombokat, hallom hogy a kocsi megy, de csaka töltőképernyőt látom, így azért elég nehéz játszani vele hogy kb minden 2.-3. versenynél ez van.
-
Alexios
veterán
válasz
szombatitomi #53 üzenetére
Én meg ha nem. Legyen árkád, oké, de ennél még egy MW vagy akárminek is jobb volt az irányítása. Konkrétan 100mph-val bevettem egy 90fokos kanyart úgy, hogy nekimentem ugyan közben a falnak, de visszaesett a sebességem 85re aztán ennyi.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
westcoastog #52 üzenetére
Árkádos játéknak tökéletes. Annak örülnék, ha a Hot Pursuit-nek is lenne ilyen irányítása.
-
Alexios
veterán
Nekem ment rendesen de ez valami nagyon brutálul árkád. Fék? Minek is az. Ja és a 10es szint kb. 10 perc. 3 versenyt játszottam, 3. szinten is járok...
-
sagesz93
addikt
megálltam 2 percre, mire visszanéztem hibaüzenet
-
Laccoss
addikt
Nekem is tetszik, bár eléggé instabil. És valóban a gépigény is elég jó, nekem 1 magos p4esen, hd2400pro kártyával játszható, ha ilyen marad a végleges, akkor örülni fogok
-
KrAt
veterán
Kipróbáltam, nem rossz, első versenyemen elvertem mindenkit 10mp-el, aztán másodjára kifagyott
-
Djuree
félisten
ez mi? erről még nem is hallottam
nfs mmo
-
szombatitomi
senior tag
Megy!
Igaz, pár perc után kidobott, de ez... ez k*va jó! Nagyon tetszik az irányítása, és a grafika is szép.
-
sagesz93
addikt
válasz
westcoastog #42 üzenetére
majd reggel 7kor talán.
-
Alexios
veterán
Nektek megy már?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
westcoastog #39 üzenetére
CONTROLLER SUPPORT
================================
The following controllers and racing wheels are officially supported:
Microsoft
Xbox 360 Controller for Windows
Logitech
Logitech® ChillStream™
Logitech® Rumble Gamepad F510
Logitech® RumblePad™
Logitech® Rumblepad™ 2
Logitech® WingMan® Cordless Gamepad
Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
Logitech® Dual Action™ Gamepad
Logitech® G25 Racing Wheel
Logitech® G27 Racing Wheel
Thrustmaster
Thrustmaster® Universal Challenge Racing Wheel -
CHIPman
nagyúr
válasz
westcoastog #37 üzenetére
Megint kicsúsztam a szerkből. Kormány megy már? Jó lenne felrakni a drivert akkor.
-
CHIPman
nagyúr
Megy már? Én még töltök valami 135MB-os fájlt.
-
westcoastog
veterán
lassan beröccenthetnék..
-
CHIPman
nagyúr
Énisénis. A kódokat, amiket mélben kaptam, lehet még használni?
-
sagesz93
addikt
Na most már én is szedem, most élvezem ki a 5mega netet először
Felénél vagyok, az updater feletti résznél meg net explorer /A lap nem jeleníthető meg/ hiba -
Alexios
veterán
válasz
westcoastog #28 üzenetére
nekem bejön
-
Lenry
félisten
nekem be se jön a weboldal
-
sagesz93
addikt
Nekem kifagy a cucc.... a login után
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
westcoastog #22 üzenetére
Jaja. Bár nekem hibákat dobál folyamat még.
-
westcoastog
veterán
nah lehet tölteni!! a weboldaluk nem jön be most, de a letöltés már el is indult.
#23) hackeeeee
nekem tölt szépen, csak ahol képnek kéne lennie service temporarly unavailable üzenet van.
még kb 15 perc és lentvan. -
DEJVID
őstag
Köszi, már szedem is.
-
sagesz93
addikt
azt nem lehet megoldani, hogy lehúzza a játékot a kezdés elött?
Mert megnyílik, akkor lehet csak felmenni, és még le kell szedni a gémet, 5mb/s-el nem 1 perc gondolom. -
No-kia
addikt
válasz
szombatitomi #6 üzenetére
egyik mailemet sem fogadja el, nah ezt hog ylehet így elb@szni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
westcoastog #10 üzenetére
Jah, elvileg úgy van, hgoy a 10. szintig van ingyen... Asszem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
westcoastog #8 üzenetére
Jah, bár jó lesz ha megnyit ténylegesen, bár kár, hogy csak 10. szintig lesz ingyenes, bár aláírom, élni kell ezeknek is valamiből.
-
westcoastog
veterán
semmi.
Kösz hogy írtad, már rég ki akartam próbálni! -
AKHook1
tag
danke
ma ki is lessz probalva
-
No-kia
addikt
nem enged regelni, minden email címra azt írja hog yhasználatban van...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
szombatitomi #1 üzenetére
Nincsmit.
Én is feltettem már, csak ugye azt írja, hogy még nem elérhető ha csatlakozni szeretnénk. De ugye elvileg helyi idő szerint este 7kor indul a móka.
-
szombatitomi
senior tag
Köszi, meglessük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest