Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
Örülnék neki ha kialakulna valamiféle árverseny illetve versengés a gyártók között a középkategóriában, és alsóbb szegmensben is. Jó lenne ha esnének az árak mert akkor esetleg olyanok is elgondolkodnának vga cserén akik eddig kivártak, nőne a pc-s iparág forgalma ami gazdasági szempontból is jó és ami a lényeg a versengés miatt kialakult árcsökkentés miatt átlag user olcsóbban juthatna erősebb videokártyákhoz. Ha a későbbiekben jönne egy 5670 szintű kártya 50w körüli netán az alatti fogyasztással elképzelhető, hogy összepakolnék újra egy egyszerűbb játékos gépet. De ez még a jövő.
Már vagy 2éve nem játszom semmivel (Havi 1-2x CS1.6 + AoE3). Azelőtt minden forintom a gépbe öltem. Ha kellett ha nem havi szinten cserélgettem a hardvereket újabbra, jobbra, gyorsabbra ebből kifolyólag mindig egész jó gépem volt de sose volt egy büdös vasam se. Előfordult, hogy sörözni nem tudtam elmenni a barátaimmal mert nem volt pénzem 3üveg sörre. Mára már hála istennek kinőttem ebből. Most is egy legalább 6éves P4 gépről írok. Ami számomra a legmeglepőbb, hogy valahogy már nincs késztetésem arra, hogy ennél jobb pc-m legyen. Öregszem, vagy mi
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest