Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dízelracer

őstag

válasz katt777 #20 üzenetére

Örülnék neki ha kialakulna valamiféle árverseny illetve versengés a gyártók között a középkategóriában, és alsóbb szegmensben is. Jó lenne ha esnének az árak mert akkor esetleg olyanok is elgondolkodnának vga cserén akik eddig kivártak, nőne a pc-s iparág forgalma ami gazdasági szempontból is jó és ami a lényeg a versengés miatt kialakult árcsökkentés miatt átlag user olcsóbban juthatna erősebb videokártyákhoz. Ha a későbbiekben jönne egy 5670 szintű kártya 50w körüli netán az alatti fogyasztással elképzelhető, hogy összepakolnék újra egy egyszerűbb játékos gépet. De ez még a jövő.

Már vagy 2éve nem játszom semmivel (Havi 1-2x CS1.6 + AoE3). Azelőtt minden forintom a gépbe öltem. Ha kellett ha nem havi szinten cserélgettem a hardvereket újabbra, jobbra, gyorsabbra ebből kifolyólag mindig egész jó gépem volt de sose volt egy büdös vasam se. Előfordult, hogy sörözni nem tudtam elmenni a barátaimmal mert nem volt pénzem 3üveg sörre. Mára már hála istennek kinőttem ebből. Most is egy legalább 6éves P4 gépről írok. Ami számomra a legmeglepőbb, hogy valahogy már nincs késztetésem arra, hogy ennél jobb pc-m legyen. Öregszem, vagy mi :D .

Új hozzászólás Aktív témák