- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Poor Volta...
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SH4D0W2011 #11 üzenetére
PC-n játszom. Csak ha hazautazom a kollégiumból, nem szoktam a hátamon hazavinni a desktopot, hanem van otthon egy konzol és azon szoktam szórakozni. Vannak játékok, ahol nem hiányzik, de lövöldözős játékokat mindenképp egérrel játszom.
-
ribizly
veterán
válasz
SH4D0W2011 #8 üzenetére
Miért? Kinek fáj, hogy lehet úgy is tolni? Miért ne működhetne úgy, hogy controller esetén aim assist, egér esetén meg no aim assist. Már az nagy előnyt ad, hogy controller esetén elég egy irányba nézelődni és rá ráhúzza a bujkálókra.
A pontos és gyors célzás meg ne legyen már op kategória... -
Nem tudja valaki, ehhez lesz egér billentyűzet támogatás mint a Fortnitehoz? Ma játszottam úgy a wireless egér + billentyűzet kombóval és így sokkal jobban élveztem végre.
-
NandorHUN
addikt
válasz
DiamondBack #1 üzenetére
Szerintem PUBG-ben is egy katasztrófa a célzás. Raibow után legalábbis valami borzalom a recoil.
-
KFORboy
senior tag
Még jó, hogy Battle Royale nevet kapott...
-
Thome
veterán
Amíg ilyen katasztrófális lesz a játékban a célzási rendszer, addig az egész kuka számomra. Pedig egy jó kis játék lehetne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DiamondBack #1 üzenetére
Open béta jön 22-én, utána free-to-play lesz a játék.
-
DiamondBack
senior tag
Kicsit izzadtságszagú, pcre kijött ingyen most megnézik hátha ps4-en lehet még pár dollárt kaszálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest