Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
Snowy_owl #27 üzenetére
Nem tudom, lehet algoritmus, hogy a később a vonalon felhasználóknak is legyen egy x% helyjegy biztosítva.
Egyszer a keletiben az automaták nem tudtak csatlakozni a rendszerhez így nem tudtam jegyet venni, de a pénztárgépek üzemeltek. Bár akkor az elején volt.
Automatásat onnan tudom, hogy tavaly szeptember vagy októberben évfolyamtárs nem tudott venni jegyet a győri pénztárban BP-re. Mondtan neki hogy próbálja az automatából, és az adott jegyet.
Elsőnek akkor figyeltem meg, amikor egyedül vettem, és mivel az automata közel van a pénztárhoz, hallottam, hogy valaki ott állt sorba, és mondták neki, hogy márnincs jegy (pénztáros mondta), közbe meg én vettem jegyet pár pillanattal hamarabb, akkor úgy gondoltam, hogy előle vettem meg, de lehet nem.Lehet persze ez már azóta nem így van. Saját tapasztalat.
A győri vonal ilyen, én is belefutottam már ebbe, hogy 2 órával indulás előtt nem volt helyjegy.
Nem csak Győrbe, hanem Bécsbe, Sopronba, és Szombathelyre is mennek vonatok, eléggé tele vannak a járatok, annak ellenére, hogy fél óránként megy egy vonat, főleg pénteken.Bocsi, nem ismerem az IT infrastruktúráját a MÁV-nak.
Tipp: Ha az előző napon veszed meg a jegyet akkor olcsóbb a neten az IC jegy (lehet a többi is, de én ezeket figyeltem), talán 5%-al. (Ez tavaly így volt, idén nem vettem előző nap, mert a -10% kedvezmény az nap is nagyon jó)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Régóta tervezem már, hogy írni kellene a MÁV-os történetetekről, de most aztán pont aktualitása van a dolognak, mint a...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest