Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
komolyan kezd elegem lenni a waze ből, a gyors út van neki beállítva nem a rövid, de rendszeresen bevisz a jobbkezes utcákba, és már a hajam kezd kihullani tőle, erre sincs megoldás? Az igo ienkor mindig a főútat részesítette előnybe, de ez nem ez megy amerre akar...
-
poli27
veterán
Ma eltűnt a sebsesség ikon a kijelzőről ami mutatta mennyivel megyek és figyelmeztetett ha gyorsabban.... semmit nem állítgattam el.... kikapcs kövre bekapcs és nincs.... hol tudom visszatenni? A másik meg ez az utvonaltervező szerver nem elérhető hiba, naponta 2x tuti eljátsza, pedig net az mindig van....
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
válasz
Szili17 #8271 üzenetére
Az igo még nem hagyott cserben, a waze igen pl 2 napig nem volt hajlandó tervezni utvonalat, network errorral vagy mire hivatkozva(net volt normálisan), amiért próbálgatom az a hangutasítás, nem kell begépelni.... és elég sok helyre megyek egy nap... Amúgy jobban merítí nem kicsivel a telót mint az igo pl
Erről beszélek, sokszor baxik kiírni melyik kerület, csak ha rábökök a további találatokra... ez miért van nem lehet nekik jelezni, hogy ide is írja ki mindig a kerületet? -
poli27
veterán
Nincs kötelező haladási irány ott... csak egy lekopott záróvonal (azóta alig látni, ez 2011 es kép) amit vagy észreveszel vagy nem xd
Amúgy csak példaként tettem be (ezt tudtam lefotózni,itt speciel igaza volt), mert nagyon sokszor amikor nincs igaza ilyen kerülést csinál.... de majd csinálok képet ha sikerül nagyon sokkal találkoztam... -
poli27
veterán
Kezdem unni az ilyen tervezéseket, komolyan nem értem miért nem lehet normálisan megcsinálni vmit...
az Igo nem csinált ilyet, azaz nagyon kevésszer, viszont a wazze iszonyatosan sokszor, a másik fele,
ha bemondok neki egy utcanevet, a találatoknál igazán kiírhatná a kerületet Budapesten, mert marha idegesítő barkóbázni,
hogy melyik kell nekem, és hiába diktálok neki kerületet, nem mindig sikerül oda terveznie.... ez akkora nagy dolog lenne?.... Olyan érzés mintha bétatesztelő lennék kb... -
poli27
veterán
Nalam ma is vacakol ez a vacak wazze..... nem hajlando tervezni...
-
poli27
veterán
válasz
univerzita #8201 üzenetére
Es hol lehet fellelni ?
-
poli27
veterán
Tts van mar hozza magyar ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vallás
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14 G5 - i5-125U, 16GB DDR5, 512GB, 14" IPS, MAGYAR bill. - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest