Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
Android Autón lehet jelezni valahogy az útlezárást? Többször is lett volna fontos, pl.
- körforgalom kijárata lezárva, külföldön vagyok, segítene, ha megmondaná, hogy akkor helyette melyik út a legjobb
- Budapesten kis egyirányú jobbkezes utcákon át bevisz egy útlezárásba, minden áron oda akar visszavinni, nem tudom, hogy merre érdemes kijutnom dugóilag
- másokat nem vinne már arra.Én annak idején azért váltottam végleg a Google térképéről a Waze-re, mert a Google egyik nyáron gond nélkül belevitt minden egyes útlezárásba, és minden áron mindig ugyanoda akart visszavinni.
Viszont az autón a jelentések alatt soha nem találom meg, persze sok időm nincs olyankor keresgélni, mert haladni kell tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest