Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andie

őstag

válasz degu #5 üzenetére

Valahogy úgy érzem, az elsőtől az utolsó betüig irónikus az irásod, ha mégsem, kérlek világosits fel :)
    Hol irtam én, hogy tökéletes vagyok? Ilyet még véletlenül sem mondhatok, irhatok, több okból, amit most nem részletezek :) De hogy a mennyországba már nem kerülök, az tutifix. Jó lesz nekem ott lent is, úgyis minden haver ottvan.
    Az, hogy nemiszok és nemdohányzok, szentül igy van. Nemazér, mert én hüde meg akarok felelni, és szentséges életet élni, pusztán egészségügyi okokból. A dohányzást nem kell részleteznem. Az ivással kapcs meg már kifejtettem a véleményem a piás topicban - az emberek teljesen megváltoznak alkohol hatása alatt. Akiket ismerek, mind szánalmassá válnak a mértéktelen pijától, és levetik emberi mivoltukat. Én ezt akarom elkerülni azzal, hogy havonta 2 deci tokajit iszok, és sluszpasz.

De lészen hát úgy, ahogy kivánád : kövves, és én vezetlek! :R

• Andie

őstag

Nem vagyunk egyformák, mindenkinek máshol van küszöb a tolerancia folyosóján. Öcsémnek van egy frappáns felirata a mühelyben: ''a türelmem egy végtelen út - néhányan mégis elsétálnak a végére''
    Én szeretem magam maximálisan türelmes, toleráns, józan embernek vallani. Többek közt ezért sem fogyasztok alkoholt, még kismennyiségben sem. Nehogy véletlen módositsa az amúgy kiegyensúlyozott énemet. Velem vitatkozni sem lehet. Hangomat nem emeltem fel soha. Meg nem ütöttem nőt soha, barátot, rokont soha.
    Idegent igy csak akkor, ha komolyan veszélyeztette az épségemet. Vitából még soha senkit. Hamarabb feladom, mert belátom, vagy intellektuálisan nem alkalmas az illető a vitára (nem az ''anyád-tied'' adokkapokra gondolok, hanem az intelligencs társalgásra, vitára), vagy annyira fanatikus, hogy nem lehet meggyőzni úgysem, és még csak odáig sem képes elmenni, hogy na, nézzük csak meg közelebbről a srác álláspontját? - hmm.. lehet benne valami.
    Egy ilyen szituban, amit leirtál, lehet énis besokkaltam volna. Bár volt már dolgom hasonlóan közvetlen részeg emberrel, aki bökdösött, veregetett, arcomba fújta a 45 fokos pálinkagőzt, és a cigifüstöt, de én csak türelmesen, bár növekvő vérnyomással bólogattam, próbáltam lépést tartani lefele ivelő iq szintjével - sikertelenül. Ám megütni nem lehetett, mert após az mégiscsak após. Haver mégiscsak haver - ma még. holnap már lehet hogy nem.
    Nem irtad le részletesen a szitut, amit leirtál, abból nemtudom megitélni, helyes volt e amit tettél. Vagy esetleg neme okosabb lett volna ellépni az útjából és kész.
    És aszondom, utólag ezen már rágódni nem érdemes.

Csak rosszmájúan jegyzem meg, hogy irásaid nagy részének szerves tartozéka a ''szar'', ez már feltünt :) Netán ez valami elfojtott perverzió nálad? :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés