- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
-
kervantas
aktív tag
A Big bang-et én sem bírnám abbahagyni, egyszerűen megunhatatlan és nagyon jó. Dextert én is nézem, de a szentháromság után az s05 egy kicsit unalmas.
@Ptech
My life for Auir! -
TBBT-t abbahagyni? Én már ki tudja hányadszorra nézem őket...
-
Bjørgersson
félisten
Az első hét évadot megnéztem belőle, bár a harmadik után nem tudom miért néztem, onnantól egyáltalán nem tetszett. Ugyanígy vagyok a Kaliforgiával is, abból pedig csak az első kettő tetszett. Engem valahogy csak beforgatnak, meg felidegel, hogy azt hinném innen már nincs lejjebb és mégis..
A mentalista viszont..
-
Brutális eb
addikt
Mindig be akarom próbálni majd talán jövő nyáron jöhet a dara.És bekerűl a listámba.
-
-Nemtom-
őstag
válasz
Mulderpapa #4 üzenetére
Már megy a 8. évad
s08e09-nél tart.
-
Mulderpapa
aktív tag
Remek sorozat volt kb. a 4. évadig, de utána eléggé lapos lett és poénok is alig voltak benne.
Nemrég néztem végig a 7. évadot, állítólag lesz egy 8. is még, mielőtt befejeznék a sorozatot, bár arra kíváncsi leszek, hogy hogyan folytatják a 7. után, mert az utolsó részben... -
Ptech
addikt
Ezek jók is. Na meg ott van a Dexter is.
-
Én szájensz fikSÜNt nézek.
-
Jhonny06
veterán
A Weeds-ből az első pár évad jó, de amikor - SPOILER - elköltöznek és szóba kerül ez a drogkartell, meg Celia-t elrabolják, ott én abbahagytam. Annyira erőltetetté vált, hogy nem bírtam tovább nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mivel sorozatfüggő vagyok így időnként mindig beújítok valamivel.Sajnos ez azzal jár hogy néhány sorozatról le is...
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest