Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
Ez aláírom!
Sajnos még kissé mindig magas a GPU-k ára a bányászláz miatt, éppen ezért mostanság ha új gépet akar venni valaki, akkor a legjobb budget opció szerintem egy Ryzenes APU, persze hozzáfűzöm hogy szigorúan asztali kategóriában.Egyébként, hogy mi pontosan milyen árkategóriában van, ehhez nekem annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy a notikban lassan már 10 éve beállt (némi kivétellel) a HD TN panel 150 ezer alatt, a mobiloknál meg már lassan az alsó kategóriában is HD+ kijelzők vannak IPS panellel.
-
Kampó
senior tag
teszem azt veszek egy x-y vga-t.... legyen 50e..... de rájövök hogy jaj nekem ez mégsem köll... 2 hét után meghirdetem...én sem adnám 30e be az tuti
Ki honnan szerzi be.. Saját használatra megvenni az 50e ft os vga még 45 be is jo vétel lehet ha garis is, de számít az az 5000 difi... Ha nyerészkedni akarok rajta és tovább adni úgy a 25 is sik érte... ez sem mind1.
De lehet ez nyújtani mint a rétestésztát ki hogyan szeret vásárolni... Én inkább vennék régebbit de erősebbet mint újat de gyenguszt.. -
Kampó
senior tag
A szótáramban a megkímélt az az amit nem piacon vett lomis gépekből szerelnek ki ami 2 éve a pincébe vagy a sufniba dohosodik...
Hanem egy napi használatban levő gépből van amit takarított is a gazdája. Nem feszegette nem dobálta a vga-t nem szatyorba vett 35db ot a Józsefvárosin.. Le ellenőrizni igaz nem lehet 100 százalékra de ha személyes találkozóval van a biznisz bepattintod gépbe rászánjátok a 30-60 percet, egy két benchmark egykét game, hőfokok ellenőrzése stb.. nem szemetel a kép, nem csíkoz, nem villog, nem zörög a venti nem sipol a vga... ha ott nem jön ki a baj akkor azért valószínű hogy normális állapotú a vga. Látatlanba hogy na postázd el aztán jó lesz... az kb kaparós sorsjegy.. Aki kulturáltan dobozában portalanítva tartozékokkal árusítja a portékát az is sokat elmond, aki csak oda...sza tescos szatyorba kb... az nyilván olyan is.. Ezekre gondoltam. -
Kampó
senior tag
garanciáddal sem biztos hogy sokra mész elárulom. Heteket vagy hónapokat vársz mire bevizsgálják ellenőrzik stb... (ez nyilván bolt, forgalmazó, árusító helye válogatja) De ha innen nézzük hogyhogy nem halott a használtpiac??
Egyébként ha megkimélt és karban tartott egy videokártya az azért sokat számít, de látom ugyan az a mentalitásod mint az átlag" SZÁMITÓGÉSZAKEMBÖRNEK" mindenki hülye csak te vagy helikopter
Esetek többségében úgyis a vásárló a hibás amiért tönkrement a gariztandó holmi, legyen szó akármilyen müszaki cikkröl, Túláramot kapott , nem rendeltetés szerűen volt használva, piszkálva lett hardveresen szoftveresen stb.. Lehet nekem illetve ismerősi körömnek van rossz tapasztalata... -
Kampó
senior tag
"mindenki másképp hülye"
Azért a te gondolat meneted is baromság, ha már másokat le hülyézel akinek nem kell az 1030 és inkább vesz egy régebbi de erősebb vga-t ráadásul olcsóbban... Mennyire jó is az a gari gari ha plusz 10fps kellene a folyamatos játékélményhez
15.000 ft os ( gtx 750-TI ) használt vga-nál szerintem nem várja el senki hogy még 5 évig menjen... ha megkímélt pormentes darab nem is eszik sokat miben menne tönkre... nem is egy tuning vga...
de én is vettem ink egy r9 290et használtan mint egy rx 550 et újonan.. mert egy árban vannak és nyilván selyted melyik bikább -
snecy20
nagyúr
-
-
-
Most azért fogyasztásban ne úgy beszéljünk már erről, mint ha egy 100W TDP-s karit vetnénk össze egy 200-assal
750ti is 70Wattban megáll, amivel kiváló a fogyasztás\teljesítmény mutatója. Nála jobb e téren már csak az 1050ti. 1030 még használtan sincs 20 alatt ahogy láttam, szóval használt árakat összevetve is jobban jön ki a 750ti.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kíváncsi voltam, hogy mire is elég mai, illetve régebbi játékoknál egy GT 1030-as kis kártya teljesítménye.
- BIOS frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest