- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
az ár az nem mindig pénz. hanem valami viszontszívesség is lehet. ha neki nem kell semmit tennie, elkanászodik. tehát mondhatsz olyat (mondhattál volna anno), hogy oké, bescanneled neki x jegyzetet, de neked meg szükséged van y jegyzetre, szerezze meg. vagy amíg miatt a scanner fölé görnyedsz, hozzon neked a boltból valami vacsorára valót.
szóval viszonozza valamivel. vagy ha nem érsz rá, akkor megmondod, hogy oké, megcsinálod, de jövő hétre van csak alkalmas időpont.
egyetemi rendszergarázda koromban egyszer megcsinálták a hallgatók, hogy félév elején hordákban jártak jelszócserére, mert elfelejtették a nyáron. de úgy, hogy másfél hónapig alig jutott időm másra. akkor lett nagyon gyorsan bevezetve a félliteres okmánybélyeg...
volt olyan esetem is, hogy munkahelyen megettem egy-két szívességet, amit azzal háláltak meg, hogy szép lassan rámtolták az összes melójukat. mire észbekaptam, már baj volt, utána évekig könyörögtem, hogy nem így kellene, nem történt semmi. Úgyhogy nemrég megmutattam, hogy mire jó a root jelszó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Asztalos klub
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest