Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
az ár az nem mindig pénz. hanem valami viszontszívesség is lehet. ha neki nem kell semmit tennie, elkanászodik. tehát mondhatsz olyat (mondhattál volna anno), hogy oké, bescanneled neki x jegyzetet, de neked meg szükséged van y jegyzetre, szerezze meg. vagy amíg miatt a scanner fölé görnyedsz, hozzon neked a boltból valami vacsorára valót.
szóval viszonozza valamivel. vagy ha nem érsz rá, akkor megmondod, hogy oké, megcsinálod, de jövő hétre van csak alkalmas időpont.
egyetemi rendszergarázda koromban egyszer megcsinálták a hallgatók, hogy félév elején hordákban jártak jelszócserére, mert elfelejtették a nyáron. de úgy, hogy másfél hónapig alig jutott időm másra. akkor lett nagyon gyorsan bevezetve a félliteres okmánybélyeg...
volt olyan esetem is, hogy munkahelyen megettem egy-két szívességet, amit azzal háláltak meg, hogy szép lassan rámtolták az összes melójukat. mire észbekaptam, már baj volt, utána évekig könyörögtem, hogy nem így kellene, nem történt semmi. Úgyhogy nemrég megmutattam, hogy mire jó a root jelszó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VPN topic
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Lexus, Toyota topik
- Docker konténerizálás
- Path of Exile (ARPG)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő