- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
Ha a diszken van a fájl, azzal nincs gond. Sőt a saját tételeimet mindig elküldöm, általában be vannak scannelve, hogy ha nekem kell mondjuk Pécsen, de a jegyzet itthon van, akkor is meglegyen. Azzal nincs gond, megkeres elküld. Akkor vannak gondok, ha pl úgy kéri, hogy scanneljek, hogy maga a kézzel írott jegyzet cca. 200 oldal és másnap vizsgázom és neki adj uram isten... nah azt küldtem el később...
(A jegyzeteimet is úgy adom oda, hogy a tételekért felelősséget nem vállalok, ha biztos akar lenni a dolgában írjon sajátot.)
Szaktárstól még életemben nem kértem pénzt...
A határidők működnekazokkal bírok szerencsére
A scannelés vicces dolog, általában saját használatra teszem, ha olyan. Scannelve csak saját jegyzetet adok ki, vagy egyetemi jegyzetet, amit eleve így adtak ki, hogy fénymásolják le.
Eddig belefért a szórakozásba, szeptembertől talán megint, most vagyok elkapva ugyanazon okok miatt mint ők, csak még mindig nem tudok nemet mondani.
Egyszer csak felnövökA tanácsokat igyekszem megfogadni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest