- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
A picik meg a szaladgálás ismerős
Mikor 10 voltam, tehát Húgom 3. Nyáron minden este az én dolgom volt rá vigyázni 7 és 8 között. A Balaton-parton voltunk, szóval sétáltunk, volna... Ugyanis őkelme nem akart mellettem sétálni, hanem kötelező 4 méter távolság kellett legyen köztünk. Sétáltunk együtt, majd közölte, hogy állj, előre szaladt, és közölte, hogy mehetek. Ez a sétányon ment, de máshol nem nagyon engedtem. Amiből az lett, hogy folyton bőgött, hogy én milyen gonosz vagyok vele. És az összes felnőtt hülyén nézett rám, volt aki megkérdezte, hogy miért bántom szegény kislányt....
A szüleink pedig éppen dolgoztak, szóval ezért volt Hugóca az enyém arra az időre. Aztán ahogy nőtt lett egyre könnyebb vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- MIUI / HyperOS topik
- ZIDOO médialejátszók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest