- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #7 üzenetére
A sírás jó dolog, nem véletlenül "lett kitalálva". A könnyben stresszhormonokat mutattak ki, tehát tudományosan is bizonyított a jótékony hatása.
-
Geri Bátyó
addikt
Jó lenne, ha tudnék valami okos tanácsot adni, de nem tudok.
Ráadásul különbözőek vagyunk, úgyhogy ami nálam nem működik, az nálad lehet, hogy igen, de nem biztos.
Én legtöbbször elfojtom a problémákat és csak a versek és az azzal kapcsolatos topicok azok, ahol kiírtam magamból, de az nem ugyan az. Talán többet segített volna, ha olyannak mondom el, akit ismerek és akiben megbízok.
Valamikor a sírás is segít. A nagymamám elvesztését egy jó kiadós sírással tudtam "feldolgozni", majd egy évvel a halála után. -
greenity
senior tag
válasz
Geri Bátyó #5 üzenetére
Köszönöm, hogy elmondtad.
Van az a helyzet, amikor el kell felejteni, mert túl sok szenvedéssel jár.
Megpróbáltam simán lezárni, de amíg mindig van ami indukálja a dolgot, addig nem megy. Rosszul esik, mert nem olyan dolog ami mindig rossz volt, de az lett.
Tegnap nekem is nehéz volt, legszívesebben sírtam volna az ágyon kuporogva, de emellett helyt kellett állnom, így nem ment a dolog. -
Geri Bátyó
addikt
Részben egyet értek, részben vigyázni kell ezzel. Nem mindegy, hogyan csináljuk.
"Meg kell tanulni elengedni az emlékeket, inkább épülni belőle, mint bosszankodni."
Ez teljesen rendben van, ha végre is tudod hajtani.
"Meg kell tanulni semmisnek tekinteni a dolgokat, meg nem történtnek, különben az ember folyton szomorú és elkeseredett lesz"
Ez már necces! Ha meg nem történtnek tekinted, hogyan tudsz tanulni belőle és hogyan tudsz túllépni rajta?Én folyamatosan elhibázom ezeket a lépéseket. Folyamatosan kísért a múlt és bármennyire is próbálok megfelelően hozzá állni, eddig mindig elhibáztam. Vagy túl sokat agyalok rajta és ez okozza a gondot, vagy nagyon megpróbálom elfelejteni és ezért marad bennem, elnyomva. Nem találom az egyensúlyt és a megfelelő hozzáállást és ez negatívan befolyásolja az amúgy is erőtlen önbizalmamat.
Tegnap, minden eddiginél erőteljesebben szembesültem ezzel. Még kell egy kis idő, hogy feldolgozzam, de az biztos, hogy az én, megoldásra irányuló erőfeszítéseim, nem jártak eredménnyel. Mivel a jelen és a jövő múlik ezen, nem adom fel. Volt egy időszak, amikor jó irányba indultam el, de megrekedtem.
Nem jó bevallani, de segítségre van szükségem, mégpedig szakember segítségére. Én évtizedek óta görgetem magam előtt ezt a szart. Te ne ess bele ebbe a hibába. -
greenity
senior tag
válasz
moonlight115 #3 üzenetére
Alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt
-
greenity
senior tag
válasz
moonlight115 #1 üzenetére
Tegnap nagyot nevettem magamon, mikor jöttem Pécsre... Zenét hallgattam, és pont egy olyan szám jött, ami miatt sokat ki voltam akadva... ehhez képest, most végig nevettem.
Itt a gyógyulás folyamata -
moonlight115
őstag
Erről egy
bölcsességmondás jutott eszembe: Ha megjelenik egy fecske a teraszodon és odapiszkít, oké, bosszankodsz. De ha odafészkel az ereszed alá, és te hagyod, az már a te felelősséged.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Meg kell tanulni elengedni az emlékeket, inkább épülni belőle, mint bosszankodni.Meg kell tanulni semmisnek tekinteni a...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest