Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- oriic: Google Translate helyett: DeepL Translator
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
Amúgy pont az lenne a jó, ha a két építésügyi oldal tudna együtt dolgozni, amiket néha hallok....
Bizony jók a kockák a családban. De az is igaz, hogy mi nem csak kockák vagyunk, horgászunk, túrázunk, gombát szedünk, és ez így szép
mindezt két sok mindenben különböző hagyományokkal rendelkező családból, de sok mindenben egyeznek is.
-
Bird
addikt
Látod, látod.... Nem ismerlek személyesen de a nyakamat tettem volna rá, hogy így van. Erős családi háttér, érzelmi kötődés nélkül meghal az ember lelke, HA olyan a szitu. Mindazonáltal azt is gondolom, hogy Te egy nagyon kedves személyiség lehetsz, és a ffi ember nem ereszti el....
-
greenity
senior tag
Amikor végül lett diagnózis a sclerodermára és a doktor úr leült velem szemben és beszéltünk kb másfél két órát, akkor kb odaálltam a párom elé, hogy nem akarom megkeseríteni az életét, és szakítsunk. Ennek 2.5 éve, azóta közösen vettünk lakást, együtt élünk támogatjuk a másikat. Nélküle és a családjaink nélkül sehol sem lennék, elmerülnék az önsajnálatban. Így viszont van kiért küzdeni, illetve van kikért, a közös gyermek lehetőségéért is.
-
greenity
senior tag
Nem érzem magam sem erősnek, sem semminek jelenleg. Túlélésre játszom és közben megpróbálom élvezni ami van. Nagyon utálom ezt a helyzetet, hogy látom a párom arcán, hogy majd megőrül, hogy segítsen, de nem tud.
A lényeg, hogy szedem ezt a szart és múltkor használt, miért ne használhatna most is. Addig is rendben kell legyek lelkileg.
Freiherr szurkolok, hogy rendben legyél
-
Freiherr
őstag
Kegyetlen rossz a helyzeted, ne hagyd magad áltatni mások által.
Én is szövettanra várok, ez van, ezt dobta a gép. -
Bird
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ebben a bejegyzésben SEM akarok panaszkodni, csak helyzet jelentek, aki ezt nem érti meg, így járt.Amikor elkezdtem a...
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Harman Kardon AVR 171S erősítő és Harman Kardon HKTS 16BQ/230
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest