Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Igen, mi a rá épülő településképi rendeleteket véleményezzük. Párodat biztos ismerem. Márton a keresztneve?
Egyébként Somogyba már én is csonáltam hármat kompletten.[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
Nálunk is így van, annyi hogy mi már gyerkőccel nyomjuk realtime. Esténként 2-3 óra tv helyett még belefér szerencsére.
Szerencsére én már nem engedélyezek, csak településrendezési terveket véleményezek.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
greenity
senior tag
Amúgy pont az lenne a jó, ha a két építésügyi oldal tudna együtt dolgozni, amiket néha hallok....
Bizony jók a kockák a családban. De az is igaz, hogy mi nem csak kockák vagyunk, horgászunk, túrázunk, gombát szedünk, és ez így szép mindezt két sok mindenben különböző hagyományokkal rendelkező családból, de sok mindenben egyeznek is.
"Egy mosolynál jobb a több"
-
Bird
addikt
Látod, látod.... Nem ismerlek személyesen de a nyakamat tettem volna rá, hogy így van. Erős családi háttér, érzelmi kötődés nélkül meghal az ember lelke, HA olyan a szitu. Mindazonáltal azt is gondolom, hogy Te egy nagyon kedves személyiség lehetsz, és a ffi ember nem ereszti el....
-
greenity
senior tag
Amikor végül lett diagnózis a sclerodermára és a doktor úr leült velem szemben és beszéltünk kb másfél két órát, akkor kb odaálltam a párom elé, hogy nem akarom megkeseríteni az életét, és szakítsunk. Ennek 2.5 éve, azóta közösen vettünk lakást, együtt élünk támogatjuk a másikat. Nélküle és a családjaink nélkül sehol sem lennék, elmerülnék az önsajnálatban. Így viszont van kiért küzdeni, illetve van kikért, a közös gyermek lehetőségéért is.
-
Bird
addikt
De erős vagy és ezt a bejegyzéseid is igazolják. Büszke lehetsz arra, hogy ilyen jól a kezeled a helyzeted. Nekem nem menne.... Érződik, hogy biztos érzelmi háttér van mögötted. Talán ez a legeslegfontosabb.
[ Szerkesztve ]
-
greenity
senior tag
Nem érzem magam sem erősnek, sem semminek jelenleg. Túlélésre játszom és közben megpróbálom élvezni ami van. Nagyon utálom ezt a helyzetet, hogy látom a párom arcán, hogy majd megőrül, hogy segítsen, de nem tud.
A lényeg, hogy szedem ezt a szart és múltkor használt, miért ne használhatna most is. Addig is rendben kell legyek lelkileg.
Freiherr szurkolok, hogy rendben legyél
[ Szerkesztve ]
-
Freiherr
őstag
Kegyetlen rossz a helyzeted, ne hagyd magad áltatni mások által.
Én is szövettanra várok, ez van, ezt dobta a gép.Back to the future
-
Bird
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest