- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
David93Pecs #8 üzenetére
Rádiótörténeti múzeum, Keszthely (itt megnézheted milyenek is voltak annó)
Antikváriumban pedig rálelhetsz elvétve egy egy darabra
Akinek van értékrendje és önérzete, az kötődik ezekhez a masinákhoz, nem igen adják el -
David93Pecs
tag
Hát,ez nem egy mai darab.
Szép!
Hol lehet ilyet szerezni? -
Jamby18
senior tag
Nekem van 1 Unitra ZK-120 csöves orsós magnóm, ami mai napig működik! Tanértes szalagokat nyomattam PC-re is..
Szívesen segítek.
Viszont remélem nem 4sávon lett felvéve a hang,mert az enyém csak 2-tud, mono sajna, de mindjárt megnézem mit tud a magnótok.középen, lennt lévő kapcsolók alapján 4sávos.
-
Goose-T
veterán
Megnézem! A szalagon a pofázásom mellett van még Afric Simone is a doboz felirata szerint, atomdurva. Valaki emlékszik még rá? Én már gyerekkoromban is csak a tesóméktól hallottam róla.
-
malwy
senior tag
Eszméletlen ajándék, le a kalappal
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nemrég volt a harmincadik születésnapom (kemény, b*zmeg, 30), és a nővéremtől kaptam egy magnetofonszalagot ajándékba....
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest