- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Igazából ami nekem a bemutatóvideóból lejött, az leginkább az, hogy ez egy msn, fórum, e-mail, google docs, fotómegosztó egybegyúrva (remélem a videómegosztó is beleolvad, de ebben messze nem vagyok biztos, legalábbis hogy már a kezdetekben a része lesz). Tehát egyszerre lehet benne valós időben kommunikálni, mint az msn-ben, viszont eltárolja a beszélgetéseket, mint egy fórum (v e-mail, illetve későb módosítható/hozzáfúzhető). + mindamellett marha 1×űen megoszthatók doksik/fotók (kb. msn szinten), illetve bármilyen alkalmazás fejleszthető rá (multis flashjátékok tömkelege?). Ez így külön-külön mind már valóban létező dolog, de ezek kényelmes és használható egybeolvasztására még nem volt példa. A google-é viszont ilyennek tűnik.
Én a forradalmit, mint fogalmat nem úgy definiálom, hogy vmi teljesen új, és egetrengető gondolat megszületése, hanem vmi olyané, ami a nagy tömegek hétköznapjait, cselekvéseit formálja át (minőségi előrelépés), a google waves ha olyan lesz, mint mondják szerintem ennek a kritériumnak teljes mértékben eleget fog tenni. Ma jelenleg rengeteg dolga van az embernek, ha felnéz a gépre: e-mailek olvasása, msn-re, iwiw-re felnézés, stb. Ez mind egybe fog olvadni, rengeteget egyszerűsödni, kényelmesedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- OLED monitor topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest