- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris_2
aktív tag
Nem kapcsoltam ki. Ugyanúgy használom mint mindig, többnyire ébreszt is, csak nem mindig
Olyan is volt már, hogy a szundi után nem csörgött újra.
Szerintem valami lefagyás lehet a háttérben, mert a kijelzőn kiírja, hogy csörögnie kellett volna, pl. Hétfő 8-kor azt jelzi, hogy a következő ébresztés H 7:30, csakhát az már olyankor elmúlt. -
orrlyuk
aktív tag
Lehet, de sok Androidos telefon deep sleep-ben sem ébreszt megbízhatóan. (Vagyis kikapcsolt képernyőnél.) Általában be szokott válni az, hogy töltőre dugva tartod az éjjel, akkor nem megy olyan mély állapotba.
Illetve: én pl. a Gentle Alarm nevű, nagyon lelkiismeretesen és folyamatosan fejlesztett progit használom, nem kerül sokba. Még soha nem hagyott ki ébresztést - de nálam többnyire töltőn is van. És repülősmódban, a nyugalom végett!
Új hozzászólás Aktív témák
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest