Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Megjott a nexus. Egy hulye kerdes: le lehet/szabad venni a hatuljarol az imei szamos matricat?
-
( V )
veterán
válasz horvathkrisz #6051 üzenetére
ha nem köll a garancia nyugodtan
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
KKevin
tag
válasz horvathkrisz #6051 üzenetére
Persze, hogy le szabad. 2 hét alatt, amúgy is lekopik a matricáról a festék. Én egyből leszedtem, és ráragasztottam a dobozra.
( V )(#6052): Ezt honnan vetted? Amúgy a SIM tálcán is rajta van az IMEI szám, szóval e miatt ne aggódj.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
-
w333
félisten
Kíváncsi vagyok majd hivatalosan hol lesz kapható, de szerintem szolgáltatónál ha eddig nem jelent meg már nem hinném hogy lesz, esetleg max. Media M. de ott szintén 170-180k lesz, és ez persze azoknak lesz jó hír akik megvették olcsón a német Media M. -ből így itthon is érvényes lesz a 2 év garancia
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
mrdavid
aktív tag
-
horvathkrisz
addikt
Hat, kurva jo ez a telefon. Soha tobbe samsung.
-
Eyesis
őstag
-
ßrainiac
addikt
válasz horvathkrisz #6071 üzenetére
+1
Akkor most a monitorod is lecsereled eldzsire?
-
rootkiller
őstag
Ezt olvastátok?
Artengo TR 990 Pro
-
TOZ
addikt
válasz rootkiller #6074 üzenetére
Ez már bitlisz. :-D
-
Lecs@
addikt
válasz horvathkrisz #6071 üzenetére
Miről váltottál ? Amúgy Samsung nálam is örökre felejtős. Mármint telefonban
512 GB
-
-
horvathkrisz
addikt
Ha rootolom ugrik a gari?
Milyen rootot ajánlatok? Ami az 1. hsz.-ben le van írva, az jó?
Itt nézegettem a legfrissebb hivatalos romokat, melyiket érdemes feltenni?
4.4 (KRT16M)
4.4.2 (KOT49H) -
T. Peet
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy ezen a képen a bluetooth és a wifi közötti ikon minek a jelzése?
Köszönöm!
-
obZen
tag
válasz horvathkrisz #6085 üzenetére
Épp az az egyik legszebb dolog a Nexus sorozatban, hogy nem ugrik a gari, ha babrálsz a rendszerben.
Ha gariztatni kell, visszaállítod az eredeti állapotot, s csókolom.Most milyen gyári ROM van fent? (Csodálkoznék, ha nem a 4.4.2 lenne az.)
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
rjg
őstag
Beléptem én is a klubba, egy 32GB-os fekete verzióval. A Partnero-nál vettem 119 ezer forintért, igaz 0%-os Áfával. Ennek tükrében pláne pofátlan az eDigital árazása, de szerintem így már a bécsi, Ausztriai kirándulás is értelmetlen; egyedül a MM garancia miatt lehet létjogosultsága, de remélem nem lesz szerviz gondom. A fenti Samsung vagy ne dilemmához: Az S2, S3 - S4 széria van a hátam mögött és bár nekem nem volt rá szükségem, egy-két partneremnek nagyon jól jött a kijáró szervizes, ez egy Nexus esetében sem lehet utolsó szempont. Kíváncsi vagyok lesz-e bármiben érezhető különbség az S4-hez képest, mert azon is GE ROM-ot használtam. Most - automatikusan - mennek fel az alkalmazásaim a Playből, utána root, TiBi, Xposed, Gravity Box és meglátjuk.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
horvathkrisz
addikt
Azért ez nagyon komoly. A Samsungnál (az új, zárt bootloaderes firmware-ben) létezik egy olyan dolog hogy KNOX-számláló. Ha ez a számláló 0-ról 1-re ugrik, veszett a gari, és sehogy sem lehet visszaállítani. Tehát pl. ha valaki a már zárt bootloaderes szoftverére megpróbál felrakni egy nyitott bootloaderes régebbit, ugrik egyet a számláló és vele együtt a garancia is, holott ez szerintem óriási igazságtalanság. Régi számtech-tanárom mondása jut erről eszembe: "billenytűzetről nem lehet tönkretenni egy számítógépet, csak ha belerúgsz." Jó, tudom, persze hogy tönkre lehet a szoftverrel a hardvert tenni, pl. túlhúzás, de azért valahol van a dologban igazság. Ne már azért ne legyen garanciális a telefonom mert ki mertem próbálni egy custom romot.
Még egy ok, amiért jobban megszerettem a nexust.
szerk.: 4.4.2 van rajta, KOT49
Hogy tudnám rátenni az "undervoltos" kernelt?
szerk2.:
rjg volt nekem is GE rom az S4-en, nem lehet összehasonlítani. Olyasmi hogy"jó, jó, de valahol nem az igazi..." Ez a jelenség nincs a nexusnál.[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
válasz horvathkrisz #6092 üzenetére
Meg lehet oldani, az a triangle removerrel!
Androidos Outlookból küldve
-
legenda
válasz horvathkrisz #6092 üzenetére
még szerencse, hogy csak papíron, és az is fenntartással kezelendő, a gyakorlatban több s4 tulajnak is javította mostanság a házhoz kivonuló (prémium) szervizes a telefont úgy, hogy a knox számláló nem nullán állt!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Algotis
addikt
S2-n akkor ezek szerint más volt, ott triangle away működött
-
dnelb
veterán
Egyébként nálam most kitűnően kijött mennyire nem számítanak semmit a pontok Antutu 35k, quadrant 20k , linpack 1100 mflops, mégis az ARTos rendszer felmossa a padlót a mostanival.. De akkor se váltok vissza még ha laggos is, mert jó az xposed De legalább látszik hogy az ART nagyon jó irány.
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
ART = radiátor mód
(#6100) Krisztián Nem csak nálam
Facebook-on benne vagyok egy Nexus 5 group-ban és mindenki másnak sokkal jobban melegszik az ART, körbekérdeztem mindenkit + pár másik embernek is ez volt a problémája. + XDA-n is meg van írva
Ha használod rendesen akkor nálad is biztosan melegedne. Az hogy lefuttatsz egy antutut és nem égetett meg attól még melegszik játék közben![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest