Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
ma és feldobtam a r33-ast stock on vagyok. kérdésem h melyik governor-t használjátok ?
(mondjuk csak kettő van)
interactive,performace és melyik scheduler-t noop,deadline,row,cfq ?
én most eszt a párost tesztelem interactive+row egyelőre minden ok bár csak de. ota van fent[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
assemble
addikt
Igy van.
A Sony Z2 amugy nagyon jo cuccnak tunik meg, de lenyegi reszeit tekintve kb ugyanolyan, mint az N5, es nyilvan ketszer dragabb. Plusz nem is Nexus, max GPE johet belole kesobb.Az uj bejelentett Snapdragon cuccok sem olyan nagy szamok, a 801 szinte ugyanaz mint a 800, a 64 bitesek pedig szerintem nem csucskategoriasnak vannak szanva, nem olyan erosek meg. Remelem az ev masodik felere jon valami uj durva csucsmodell ami bekerul a kovetkezo Nexus-ba
-
mrdavid
aktív tag
-
-
trance89
őstag
sztem is bőven megéri a kisebb akkuidő ellenére is a chrome-ot használni
hiába nagyobb az éhsége de weboldal megjelenítésben nincs konkurenciája, semmilyen weboldallal nincs problémája még olyan beágyazott videósakkal sem amik a legtöbb böngészőt megfektetik, emellett bookmark sync szempontjából szintén, nekem elengedhetetlen hogy az asztali chrome bookmarkjaim (egy pc-n és egy laptopon is ugyanúgy használom) elérhetőek legyenek telefonon is
a firefox, maxton stb is elég jó böngészők de a bookmark sync mindegyiknél egy rakás fos, vagy szarik frissíteni vagy összevissza mutatja a rég törölteket is
nagyon sokáig operás voltam de kb 1 éve otthagytam őket (ekkor váltottak a google motorjára) mert egyre több oldallal volt problémája és gyakran visszaállította a már régen törölt bookmarkjaimat, átálltam chrome-ra és azóta nagyon elégedett vagyok[ Szerkesztve ]
-
dogi01
aktív tag
-
FBlazee
tag
német tudásúak előnyben:
Die gekaufte Ware weist Mängel auf.
Gewährleistungsansprüche sind nur gegen den Händler zu richten. Würde der Händler - etwa wegen Insolvenz - untergehen, dann haben Sie Pech gehabt.írtam is, gond akkor van ha cserélni kell.....javításra ott a 2 év LG gari
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 Pro 256G - Zidoo Z9S - Harman/Kardon Enchant 1300 - Samsung QE65Q85
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Azonnali játékos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest