Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
válasz Viper26 #22399 üzenetére
Köszönöm, eddig eljutottam, a tar fájl már meg is van, de mivel nagyon úgy néz ki hogy TWRP vel nem tudom visszatenni, csak a parancssoros megoldással, ami kicsit idegen tőlem, gondoltam megkérdezem
Közben kiegészült a komment, köszönöm, akkor ezt követem.
slice14
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
gabro0
őstag
válasz randras_83 #22411 üzenetére
Ez a toronyváltásos dolog elég valószínűnek tűnik. Ahogy nézem ott is elég rossz a lefedettség... - Szeged 3G hálózat . 2G-n mindig maximális a térerő.
Egyszer fordult elő ilyen, akkor az akksi fullra töltése megoldotta. Holnap kiderül változik-e, ha nem, kinyomom az asszisztenst.
-
Fkris
őstag
válasz slice14 #22407 üzenetére
Újrahúztam, újra rootoltam, és azóta nem kapom meg normálisan pl a facebook értesítéseket.
Ezek mellé még zölden is villog a led, nem pedig kéken.
Mi lehet a gond?"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
radicspeter1
őstag
Új Purity!
[LG NEXUS 5]
-
marquuard
veterán
-
TODI1111
veterán
-
Fkris
őstag
-
fcbarca
őstag
Nektek is ilyen szar a fenyautomatika slimen? Sötétben annyira lehuzza a fenyt, hogy alig látni, synapsevel meg allitom a minimal brightnesst nagyobbra de mindig vissza all. Tegyek másik kernelt?
-
slice14
veterán
Sajnos nem. Vagy lightflow és társai, vagy GB.
#22421: Az auto fényerőnél állítsd be a 0 és 1 lux-ot azonos %-ra.
Én jelenleg a cm-mel kísérletezek, mégiscsak azt használtam nagyon sokáig NS-en és GNex-en is és 99% meg voltam vele elégedve- A mahdi-val sincs semmi gond, de még most se nagyon igazodom el a beállításaiban, és nincs is szükségem annyi beéllítássi lehetőségre.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
siofok
őstag
bátran ajánlom mindenkinek Pzoley romját,nagyon jó,és sok hasznos opció található benn.pl háttérben tartható a hívás,kismilló értesítés lehetőség,gyors.fogyasztásról egyenlőre nemtudok nyilatkozni.ja és antutuba 41380 pöttyöt kapott.
OnePlus nord 2t
-
Jadro
veterán
válasz siofok #22424 üzenetére
Nézegettem a leírásokat, de jó lenne egy feature list vagy egy bemutató videó. Pl az alsó navigációs gombok csak megadott listáról választhatóak, vagy adhatok hozzá alkalmazást is? Csempéknél ugyanez a kérdés.
Tudom, tegyem fel és próbáljam ki, de olyan lusta vagyok. Menteni, letölteni, feltenni és ha nem jó akkor visszaállítani... ha meg jó, akkor belakni.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
slice14
veterán
Van egy érdekes észrevételem cm-nél, bár ez annyira nem zavaró. Mikor megnyomom a power gombot, akkor nem azonnal villan fel a kijelző, hanem fél másodperccel később. Ezt nem tapasztaltam mahdi-nál, se stock-nál.
Tipp?
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
siofok
őstag
válasz rolcsibácsi #22431 üzenetére
Csak eggy kis értesítő ablak jelenik meg a hívás gombokkal,ahol felveheted,de akár folytathatod a munkád a telefonon,miközben csörög,és nem akarod sem felvenni,sem kinyomni
OnePlus nord 2t
-
bucsupeti
senior tag
Most nézem, hogy a mikrofon, illetve hangszóró nyílásaim kezdenek "bedugulni". Tisztította ezt már valaki?
Van erre ötletetek? Ezért nem szedném szét a készüléket."Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
siofok
őstag
válasz horvathkrisz #22429 üzenetére
innen
regelni kell,és jogot a letöltéshez a készítőtől.OnePlus nord 2t
-
Srácok, tudom, hogy ez Nexus 5 topik, de ti lecserélnétek az N5-öt LG G2-re a nagyobb aksi miatt?
Azért kérdezem, mert a G2 meg az N5 egy árban vannak Telenornál, és az előbbinél a nagyobb aksi, az utóbbinál a sim lock hiánya vonz.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Köszi! És mennyi kijelzőidő a reális? Várhatok 4 órát, vagy az álom marad ekkora akkuval?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Scooter74
őstag
Nexus 4 után nem fogod bánni a Nexus 5-s telefont.
Én speciel nem bánom, meg a kamera is jobb most már a Nexus 5-n mint a G2-n.
Az akkut meg ha kell akkor az ember megoldja egy powerbank-l, de nekem még az sem kell eddig, hogy lekopogjam.Krisztián: wifin+3G 70-30%-n 5 óra 30 perc eddig a legjobb kijelzőidőm Mahdi&Franco párossal!
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
dnelb
veterán
válasz Scooter74 #22442 üzenetére
Ebből az következik hogy más dolgokra használjuk a telót.. Én a saját használatomról tudok nyilatkozni mivel mindkettő telefont próbáltam 1-1 hétig, G2-vel simán megvolt a 6óra ahol n5el csak 4 éppen hogy, sokkal kisebb fényerővel.. Nekem is volt 5ó30p, purity+faux kernellel de ott már nem smooth.
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
Hát ez elég változó, de szerintem wifi simán megvan. Én most járok 41% 16 óra készenléti idő, reggel 6 tol 4g-n és most van 2 ora 25 perc kijelző. Chrome böngészés chat.... De nagyon egyén függő. Én is a két készülék között gondolkodtam de simán az N5 nyert nálam. Nexus4 - ről jöttem én is.
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Ford topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.