Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz nozs23 #10253 üzenetére
aki 3500-ért vesz 35$-os tokot kínából az tudja hogy minimum koppincs, maximum b széria ami nem ment át a minőségellenőrzésen és azért rizikós. én ezt bevállalva rendeltem és a példámon látszik hogy a minőségbeli szórás félelmetes. az eredeti szó pedig pont azt sugallja hogy nem lehet ilyen meglepetés, google-nek az ilyet 99%-ban cserélnie kéne és elég blama is lenne.
no mindegy, én örülök ha te ennyiért csupa jó tokhoz jutottál, a google ár mindenképp pofátlanság érte. mindemellett biztos vagyok benne hogy ez az olcsó verzió más minőség, de ha kifogod jó alternatíva.
-
-
Lecs@
addikt
válasz nozs23 #12143 üzenetére
Én hozzád címeztem, úgy hogy tapasztalatból írom, hogy szerintem jobb az android. Elnézésed kérem, hogy mint írtam NEKEM jobban bejön. Mint ahogy te neki írtál úgy hogy nem említett meg téged ( vagy kérdezett téged ? ) , én neked írtam. Ezért is elnézésed kérem. Theme Off részemről. Peace
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
zolka95
őstag
válasz nozs23 #12139 üzenetére
rosszul írtam
van olyan jó androidos telefon, ami olyan gyors és jó, mint az iPhone
mindenki azt mondja, hogy az iPhone jobb, mert az android lassabb
de ez szerintem hülyeség, mivel abból indulnak ki, hogy (gondolom) az első okostelefonjuk egy olcsó, alsó kategóriás, amiben gyenge hardver van és ezeket hasonlítják az iPhone-hoz
ezért azt hiszik, hogy az iOS jobbosztálytársaimmal szoktam erről vitázni
bár ők nem értenek a rootoláshoz, custom rom telepítéshez, nem is tudják mi az szerintem
és csak úgy tapasztalat nélkül fikázzák az androidot
pl osztálytársam egy xperia M-ről váltott iPhone 4S-re és most ő azt állítja, hogy az összes androidos teló gagyi
mondjuk nekem sincs tapasztalatom az iOS-hez, de nem hinném, hogy többet tudna mint egy ugyanolyan árkategóriás android
és olvastam már róla cikket logout-on aki mindkettőt használta és az android jobban tetszett neki
+nincs benne annyi "szabadság" mint egy androidba, mivel az nyílt forráskódú
össze-vissza lehet módosítani az androidotaz iOS rendszer pedig nem kerül rá alsó kategóriás telefonokra, amiken lassú lenne és ezért megutálnák, mint az androidot
az iPhone csak egy divattelefontehát abból van elegem, hogy az iOS-t istenítik a semmiért, miközben van ugyanolyan gyors androidos telefon, mint az iOS
és úgy tudom, hogy androidra létezik a legtöbb alkalmazás + iOS-en sok alkalmazás fizetős, ami androidon nem
kíváncsi vagyok hogy pl egy titanium backup-hoz hasonló program van-e iOS-re, aminek elég sok haszna van[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
DeathAdder
veterán
válasz nozs23 #12141 üzenetére
Nekem se volt még soha iphone és nem is lesz, ez 100%.
Mégis megtudom állapítani, hogy számomra melyik platform a nyerő. Ne is arról beszéljünk, hogy a baráti körökben is nyilván volt hozzá alkalma már mindenkinek, de sima YT böngészés után is le lehet vonni, hogy kinek melyik a nyerő.
Ráadásul ez egy androidos telefon topikja, jóhogy nem sok lesz olyan, aki itt az ios-t fogja előnyben részesíteniDe hogy ON is legyen valami, holnap minden valószínűség szerint én is csatlakozom a N5 táborába
[ Szerkesztve ]
-
nbarnabas
tag
válasz nozs23 #12166 üzenetére
Feketém van és lehet rosszul fogalmaztam. Nem azt mondom, hogy olyan csúszós, mint a manapság divat műanyag csodák, meg Krisztián által említett N4 üvegje. Hanem hogy a 4 éves Nexus 1 ikertestvére, a HTC Desire sokkal jobban tapad. És a majdnem 8 éves Eten X500-al van kb egy szinten. 8 év alatt azért legyen már valami javulás.
-
tybsen
addikt
válasz nozs23 #12180 üzenetére
+1.
Nekem lumia 625 van a N5 mellett - nyilvan nem csucs wp, vannak nagyon szimpatikus megoldasok es nehany dologban tenyleg nagyon kellemes - de nem tudna kiszolgalni az igenyeimet jelenleg egyetlen wp sem. Eleve ott kezdodik, hogy magyar nyelven nem mukodik a diktalas funkcio - en pl. sosem irok csak diktalom az uzeneteket (whatsapp, stb) - szoval nalam emiatt privat hasznalatra eleve ki van love a wp, akarmennyire is szimpatikus neheny pontban. Meglatjuk, miben fejlodik.
Ha sebessegben hozna is az N5 szintjet a 1520, funkciok teren sajnos akkor is el van maradva, persze kinek mi a fontos.
-
( V )
veterán
válasz nozs23 #12929 üzenetére
hát pl nem tud out of box tud USB OTG-t (lásd G2), hogy csak egy példát említsek. szerintem kár ezen civódni hogy kinek mi kell egy telefon működéseshez (nekem pl a gappok egy része is már bloatware kategória), szerencsére ez nem ájfón hogy ne tudjuk kedvünk szerint alakítani, sem pedig sz@rszung hogy ettől ugorjon a garancia. uh akinek megfelel a stock annak is, de aki meg kénye kedve szerint szeretne moddolni annak meg pláne ajánlott az N5
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
w333
félisten
válasz nozs23 #13827 üzenetére
Fejlesztői telefon ... ezekre a telefonokra fejlesztik a droidot
Ha nem lesz ilyen telefon, mire is fognak fejleszteni nagyon nem logikus
(#13828) dozsabalint
Kb az összes Androidos telefonnak olyannak kellene lennie támogatás tekintetében, mint a GPE-k (mondjuk lehet a gyártók belepusztulnának)
De miért is ? inkább levennének egy terhet a gyártók nyakáról ...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz nozs23 #13836 üzenetére
A Google soha nem helyezte középpontba a Nexust, sőt. Az emberek 99%-a azt se tudja, hogy mi az
Neeee
Hallottál már a Google I/O konferenciáról ? és ősszel Okt. végén Nov. elején az új Nexus telefonok bemutatásáról ?
Azért mert kis hazánkban sok minden nem elérhető, így a Nexus telefonok sem, de ez még nem jelenti azt hogy a világ többi részén ne ismernék sőt az USA -ban még a csapból is az folyik, Play Áruházban nyomatják a Nexus reklámokat
Mi nagyon kis piac vagyunk ... ezért nem tudják sokan mi az a Nexus
Tessék ... Link
De inkább tényleg menyünk át az OFF topikba
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
dozsabalint
senior tag
válasz nozs23 #13836 üzenetére
Elég, ha a fejlesztők tudják hogy mi az. Nem kell néptelefonnak lennie, szerintem nem is ez a cél. Az Apple-nél illetve a Microsoft-nál elmondható, hogy a szoftvereiket gyakorlatilag a saját eszközeikre készítik.
Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy egyáltalán működjön a fejlesztés. Emiatt van a Nexus. Nem véletlen, hogy most már csak a gyártást végezte az LG. A komplett tervezést a Google csinálta (Apple/Foxconn mintára).Hogyan menne lejjebb a GPE-k ára? Ha eltusolnák a fele/harmad annyiba kerülő konkurenciát? Aha, persze.
[ Szerkesztve ]
-
dozsabalint
senior tag
válasz nozs23 #13848 üzenetére
Szerintem ne folytassuk tovább. Volt itt már elég vita a kameráról. Az biztos, hogy ebben közel áll a 2 telefon egymáshoz.
Főleg amiatt se folytassuk, mert semmi alapja nincs egyelőre a hírnek. Számomra egyre hiteltelenebbek ezek a teches pletykalapok. A multkor a 4.4.3 megjelenésével kapcsolatban okoskodtak heteket (tényként lehozva a megjelenését), gyakorlatilag nulla valós információra alapozva. Azután is, hogy a sprint levette az oldaláról az update notice-t.Valaki kitalál valami hülyeséget (valószínűleg a látogatószám növelés érdekében), aztán hullámként söpör végig ez a hülyeség a híroldalakon, bármiféle megalapozottság nélkül. Mondjuk nem csak a tech-es oldalakra jellemző ez, hanem a nagy "hírportálokra" is.
(#13849) horvathkrisz
Egyetértünk.[ Szerkesztve ]
-
dish17
csendes tag
válasz nozs23 #14433 üzenetére
4Köszi! Tehát akkor mindenképpen postázni kell? Azt nem tudod esetleg, hogy elég a telót vagy doboz, meg a többi is kell hozzá? Meg netán, hogy hová kell postázni, vagy hogy ezt hol lehet megtalálni? Találtam egy ügyfélszolgálati számot a magyar guglihoz de azt is persze csak hétköznap tudom hívni, legkorábban hnap tudok náluk érdeklődni..
Leslien: persze, volt többször is, sajnos nem ilyen egyszerű a dolog:/ Play store, Anglia egyébként, onnan lett rendelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest