- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Ezen a váltáson én is elgondolkodtam anno... Aztán arra a döntésre jutottam, hogy ha most épp nem lenne telóm, akkor igen persze Nexus 5. Viszont a 4-ről 5-re váltani nekem nem érné meg. Oké, picit több, picit jobb.... De a 4 jobban tetszik és maximálisan meg vagyok vele elégedve.... Megjött a G3 - majdnem beleugrottam, de csak "kibírtam"...
Az új Nexus... Na az jöhetne már. Arra így látatlanban is azt mondom, hogy meg fogja érni a cserét...
-
mm89
őstag
Én is erősen gondolkozok rajta
Próbálok érveket felsorakoztatni, hogy mit is kapnék plusszban:
- szebb kijelző (?)
- nagyobb tárhely (32gb)
- alul elhelyezett hangszórók (nekem ez sokat jelentene, mert bőr tokban hordom és az aljával kifelé fordítva szépen jönne ki a hang, asztalra rakva meg ugye egyértelmű)kontra:
- nagyobb telefon
- plusz költség (kb elmenne a N4 55-60 ért ha szerencsém van, mert hibátlan állapotú, van hozzá tokom is pár, és 90 körül kapnék is egy N5-öt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Konteó topic
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kés topik
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest