Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Az a baj, hogy csak a főnökömnek van az ismerősök közül, ő pedig valószínűleg elég furcsán nézne, ha meg akarnám nézegetni a telefonját. Már így is majdnem kiesett a szeme, amikor meglátta, hogy az én telefonom nagyobb.
Most minden előfizum le van kötve, ráadásul még másfél év hátravan mindből, úgyhogy ez nem igazán járható út. Van egy ismerős telefonboltos srác, szerintem majd vele boltolok.
-
aggleány
addikt
Én is úgy gondolom, hogy nem lehet túl rossz az iOS, ha annyian szeretik, de egyelőre ennyiért nem fogok kísérletezni. Láttam, hogy elvileg szeptemberben lesz valami (ha lesz), az pont jó lenne nekem.
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Pláne, hogy az a 3,7 csak 3,5".
Mindenki
Nem kell megsértődni, megbántódni, kekeckedni, stb. Az ilyen topikokban egy idő után megjelennek a trollok, ez ellen mindössze annyit lehet tenni, amit egyik kolléga javasolt:
Don't feed the troll!!!
Felettébb meg lennék hatódva, ha végre értelmes emberkék írnának ide, bár semmi közöm hozzá, mint azt mindjárt megkapom. Akkor is ez a véleményem. Uff!
-
aggleány
addikt
Nagyon jó kis írás! Kíváncsi vagyok a következőre, mert még él bennem a remény, hogy valaki leírja normális stílusban, hogy miért jobb az iPhone, mint az Android. Lehet, hogy a végén én is ájfonos leszek???
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest