Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Probber

őstag

Leírnék néhány saját tapasztalatot én is, hátha majd jól jön a későbbiekben. :)

Az én anyumnak is Swift II-je van (asszem 2007-es), mikor az ő kocsiját vezetem, én is majd megőrülök a kuplungjától. Hihetetlen mennyire magasan fog, szinte az utolsó 1-2cm amin harap.

Ha 2005-ös modellt vettél, akkor már biztos átesett a visszahíváson is, mert a csomagtartó kárpitot tartó patentek elengednek.

A gyári HiFi az kezeli az MP3-at (még rá is van írva)! :K
    A gyári hangszórók förtelmesen gyatrán szólnak, de viszonylag könnyen lehet cserélni őket. Én pont a héten szereltem be újakat a kocsiba. Két csavar eltávolításával és két külső patent megerőszakolásával (ablaktekerő kifeszít, zégergyűrűt letol - ez persze nálad nem), majd visszapillantó háromszög kipattintása után már csak a belső erős patentok tartják a kárpitot, amit néhány erőteljes mozdulattal le lehet rántani. Viszont! Vannak buktatók is. A gyári hangszóró 165mm-es, de ha cserélni akarod őket, akkor kell hozzá kiemelőkeret is, különben nem tudod teljesen lehúzni az ablakot. Én a keret vásárlása helyett, egy asztalos haverommal legyártattam 4db fakeretet és úgy oldottam meg a rögzítést.

Az ajtó zsanérjai egy idő után kiszáradnak, elkoszolódnak és egy förtelmes nyekergő hang kíséretében nyílnak-záródnak. WD40-el meg lehet tisztítani, utána pedig egy szilikon alapú anyaggal lefújva megszűnik a zavaró hang. Sajnos ez időről-időre visszatér, szóval rutin lesz belőle. :D

Egyébként szerintem is egy szuper kis autó, jól is néz ki, megy is mint a golyó! Gratulálok az új kocsidhoz! :K

Új hozzászólás Aktív témák