- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
Iwiw üzenetek?
tehát a barátnőd és a te fiókodban is ott vannak/voltak? -
Brutforsz
senior tag
Hol tartasz az ügy megoldásában?
-
Gery15
addikt
Kurva életbe..... nagyon sok évet ír rá...
-
Gery15
addikt
Ezt is próbáltam.... sok sok év......
Szerk: A problémáról bővebben: Minden hónap le van mentve egy txt fájlba és ez egy rar fájlba tömörítve jelszóval. Szeptember, október, november, december mind egy külön fájlba van ugyan azzal a jelszóval levédve és nem értem, hogy miért nem fogadja el amikor ugyan az a jelszó. Félre gépelésről annyit, hogy lehetetlen, mert már vagy 100-szor bírtam, és amikor rákérdezett, hogy jelszó megerősítése akkor csak nem írtam el kétszer ugyan úgy.
A jelszó: 8 karakteres és van benne kis és nagybetű.
Mr.Csizmás: Igazad van nem csak az enyém..... Az én üzenteim amit barátnőmmel folytattam.
-
Mr.Csizmás
titán
biztos hogy a te üzeneteid?
-
Brutforsz
senior tag
Állítólag ez a legjobb program erre a célra, de
- a demováltozat erősen korlátozott, ezért nem biztos, hogy célt érsz vele,
- a használt jelszó erősségétől függően annak megtalálása évszázezredeket vehet igénybe.szerk.: látom, azóta utánajártál a témának, nem biztos egyébként, hogy olyan sok kell, ha például egy szót adtál meg, az szótármódszerrel kb. néhány óra - 1 nap alatt megvan. Ha kevés karakterből áll a jelszó, akkor brute-force-szal sem tart olyan végzetesen sokáig.
-
veector
senior tag
Gúgelbe: [ZIP vagy RAR, attófügmikell] password recovery
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest