Hirdetés
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
Gery leírása jó, tiszta telepités esetén még az ffdshow raw filtert sem kell piszkálni, mert MINDENT úgy tesz fel, hogy bármiféle kattintás nélkül is működik (tesztelve Win7 64bit - de persze az SVP 32 bites és a hozzá tartozó programok is - 64 bites MPC-HC-val nem működik).
Próbáltam 32 bites XP-n is, ott is mindent úgy tett fel, hogy hozzá se kellett nyúlni. Akinél nem megy alapból annál nem értem miért nem megy...
Tény: telepités után CSAK az MKV file-okat játssza le 60-al, a többit nem.Ha nem akarjuk hogy a raw filterrel menjen a dolog (a raw filteres megoldás kicsit másképp működik mint ahogy kéne) akkor MPC-HC-ban bal oldalt ki kell venni a pipát a megfelelő formátum elöl és ugyanezt a jobb oldalon is meg kell tenni.
Ezután az FFDSHOW beállitásai között az adott formátum mellett ellenőrizni, hogy LIBAVCODEC szerepel el. Ha nem akkor át kell kattintani arra és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Előzmények...Egy jó barátomnál jártam, megnézni az új Full HD tévéjét. (Márkáját nem tudom, ha feltűnik a hozzászólások...
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest