- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- leslieke farmerzsebe
- Volkswagen Passat B5,5 1.9 PDTDI Variant 131 LE Comfortline.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
graver40
csendes tag
Szia!
Én is csak újonc vagyok itt, de engem októberben műtöttek. Nekem akkor azt mondta a dokim, hogy 2-3 hét múlva ne ijedjek meg, de még érezhetem fájni/zsibbadni a lábam, mert az ideg "nehezen felejt". Valóban így is lett, bár nekem az ellenkező oldalon kezdett fájdogálni kb. 2 hét elteltével, a derekamnál, a farizmomnál és a combomban, hasonló módon, mint a műtét előtt, csak enyhébb kiadásban. Aggódtam én is rendesen emiatt. Aztán a lelkiismeretesen végzett gyógytorna megtette a hatását. Igazából az első két gyakorlatsor még elég "lájtos" volt, de amit a 3 hóanpos kontrollnál kaptam, az már rendesen megdolgoztattott. Viszont mióta ezt csinálom, sokat javultam, már alig-alig érzek fájdalmat, egészen jól tudok mozogni és dolgozni is járok.Szóval szerintem ne ijedj meg. Kitartás, idő, és sok türelem kell (no meg munka - értsd: torna, séta, úszás ha lehet), a gyógyuláshoz. Gondolj bele, még egy hónapja sincs, hogy megműtöttek, sok mindennek kell ott regenerálódnik, erősödni.
Sikeres felépülést kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest