Új hozzászólás Aktív témák

• NavySeal

senior tag

válasz mh197 #2856 üzenetére

Sziasztok,

én is megosztom a fél éves tapasztalatomat:
    2016.07.15 MRI: "Protrusio disci LIV-LV körkörös, Hernia rupta disci LV-SI (b.o. paracentralis, az S.1. gyök érintettsége)" A kiszakadt rész nagyméretűnek tekinthető...
    Szerencsém volt - ahogy ezt már anno itt írtam is a fórumon - a Júniusi kiszakadás után egy hónappal kb. minden problémám megszűnt, a Júliusi MRI-re már úgy mentem, hogy panaszom nem volt.
    Ezután másfél hónapig sem torna, sem semmi megerőltetés a gerincsebész javaslatára. Utána kezdtem heti 2x gerinctornát, szigorúan csak úgy, hogy a derék a földön van. (később plank is ment). 5 hónap után kezdtem el heti 1x úszni is (csak háton és gyorsban).

2017.01.25 ismét MRI (kíváncsi voltam hogy áll a sérv), majd kontroll az eredménnyel a korábbi gerincsebész dokinál: "Friss MR vizsgálattal érkezik, melyen a korábban leírt degenerációk mellett a sequestrált nagy méretű LV/SI nagy méretű hernia komplett felszívódása látszik, minimális heggel"
    A doki azt mondta, hogy mutogatni fogja a két MR-t, hogy mire is képes az emberi szervezet.
    Kitartás, és ne adjátok fel!!
    (természetesen mindig kontroll mellett kell mozogni és szigorúan be kell tartani a szakemberek javaslatait!)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés