Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voltam már magányos korábban, de az eléggé más. Többé-kevésbé egyedül vagyok, az kétségtelen, de nem vagyok magányos.
Azt gondolom, hogy csak az lehet magányos, aki nem tud mit kezdeni magával és az életével, amikor egyedül van. Én egy percig sem unatkozom, pedig nem pörgök, mint a búgócsiga.
Mindig van mit csinálnom és mindig azt, amihez éppen kedvem van, legyen az egy jó könyv, vagy akár egy kis házimunka.
Ugyanakkor mindig tudok beszélni valakivel, ha éppen beszélgetni szeretnék.Egy jóbarátom is felhívta a figyelmemet rá, hogy kicsit negatívnak tűnik a vers, pedig nem annak szántam.
Inkább csak olyan elmélkedős hangulatom volt, de semmiképp sem negatív. -
törölt tag
kicsit magányos lehetsz, ha tényleg így érzed. (mármint nekem innen így tűnik)
-
Tetszik a vers. Élvezettel olvastam a nagyobb részét, de a vége valahogy...nem is tudom mi lett vele, de elromlott. Kicsit döccen. Mintha elfogyott volna a lendület.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Az a jó, ha "csak úgy" jön a gondolat, jönnek a szavak. Ha agyalni, görcsölni kell, azt már megette a fene.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Benne van a lényeg, akár örök érvényű is lehet.
-
Kicsit összevissza. Nagyjából belesűrítettem mindent, az elmúlt 1 évből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt gondolom, hogy csak az lehet magányos, aki nem tud mit kezdeni magával és az életével, amikor egyedül van. Én egy percig sem unatkozom, pedig nem pörgök, mint a búgócsiga.