- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victoryus
üzenetére
Arra figyeltél beállításnál, hogy vannak globális és helyi "bill. kombinációk"? Legalábbis AIMP ilyen. Ha csak a helyire állítom be a multimédiás gombokat, akkor csak akkor megy a téma, ha az ablak aktív, de ha globálisra állítom mondjuk a Play/Pause opcióra a szóközt, akkor Wordben írás közben érdekes dolgok fogadnak

-
Victoryus
addikt
Nem rossz a gom, de a billentyűzet multimédiás gombjaival nem tudom irányítani, csak ha aktív, a winampnál meg gta 4 közben is tudok számot léptetni
Egy próbát megért, de maradok a bevált programnál. -
-
Rimuru
veterán
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Én sem.

-
-
Rimuru
veterán
MOC mindenek felett.

-
-
-
DEJVID
őstag
Mit tud a winamp, hogy ennyien használják?
-
-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Megtették helyettem: [link]

Azóta már rég elkészült a hármas verzió, és ugyanolyan jó. Igen, orosz fejlesztés, ez még az elején volt vicces, mikor kézzel kellett angolosítani, mert a fordítás külön volt elérhető. Mára már többnyelvű a telepítő. -
-
Csak az AIMP (3)

-
Várom a véleményeket!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UGREEN USB 2.0 2x1 USB KVM kapcsoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy próbát megért, de maradok a bevált programnál.